Dressing med Molkosan og Herbamare

Oppskrift i samarbeid med A. Vogel / Det er enkelt å spise noe fermentert hver dag når den fermenterte tingen kan være en deilig salatdressing! En deilig dressing som du rører sammen på 1-2-3, med Molkosan og Herbamare!

dressing med molkosan og herbamare

Oppskrift i samarbeid med A. Vogel / Det er enkelt å spise noe fermentert hver dag når den fermenterte tingen kan være en deilig salatdressing! En deilig dressing som du rører sammen på 1-2-3, med Molkosan og Herbamare!

Ingredienser

1 ss Molkosan

0.5 ts Herbamare Original Urtesalt

2 ss lunket vann

2 ts sennep

2 ss lønnesirup

1 ss økologisk olivenolje

50 g kokosmelkyoghurt

Slik gjør du

1.

Rør sammen alle ingrediensene i en skål, og hell over salaten. Nyt!

2.

Oppbevares i kjøleskap. Siden dressingen er fermentert er det omtrent ingen utløpsdato på den!

Skrevet av: Berit Nordstrand

Tips

Visste du at selv om Molkosan er fermentert myse, så er den stripped for kumelkproteiner? Det vil si at den er både melkefri og laktosefri, og kan brukes av deg med allergi! Bruk den gjerne både blandet ut i vann som en drikke, i salatdressinger som denne, eller til fermentering. 

 

Herbamare består av hele 50% urter, og resten salt. Da har du kvalitetsurtene i skapet!

 

Du finner begge deler på helsekost, eller på helsekostenes nettbutikker!

Andre oppskrifter