Gratinerte bringebær med skjørost

Her får du oppskriften på en nydelig hverdagsdessert som byr på både byggeklosser og nydelig smak som både store og små kan like. Gratinerte bringebær med skjørost ble laget i tv-serien “Bra godt” på TV 2

Her får du oppskriften på en nydelig hverdagsdessert som byr på både byggeklosser og nydelig smak som både store og små kan like. Gratinerte bringebær med skjørost ble laget i tv-serien “Bra godt” på TV 2

Ingredienser

0.25 eske norske frosne bringebær (evt. ferske i sesong)

0.25 vaniljestang, frøene

0.75 ss øko lønnesirup/akasiehonning

0.5 dl skjørost

0.25 dl hjemmelaget granola med kanel (se egen oppskrift)

Slik gjør du

1.

Forvarm ovnen til 210C.

2.

Ha lønnesirupen/honningen i en bolle og rør vaniljefrøene inn i søtningen.

3.

Ha bærene i bollen og bland godt så alle bærene blir søtet.

4.

Fordel bærene i 4 gratineringsskåler og stek dem i ovnen i 15 min.

5.

Serveres varme med skjørost og granola

Skrevet av: Berit Nordstrand

Tips

Bli gjerne med i Facebook-gruppen “Bra godt” for flere oppskrifter, tips og byttetriks.

Prøv også disse oppskriftene på smarte hverdagsdesserter:

Liknende oppskrifter