Grillet tandorimarinert laks

Grillet tandorimarinert laks på pinne er nydelig sommermat de fleste kan like. Med grillede grønnsaker er dette et måltid som passer like godt til hverdag som til fest.

Grillet tandorimarinert laks på pinne er nydelig sommermat de fleste kan like. Med grillede grønnsaker er dette et måltid som passer like godt til hverdag som til fest.

Ingredienser

250 g laksefilet

125 g yokos naturell plantebasert yoghurt

1 ts tandorikryddermiks

1 ts limesaft

Slik gjør du

1.

Bland Yokos med tandorikrydderet og limesaft.

2.

Legg laksefiletene i en bolle og hell Yokos-blandingen over. (Laksestykkene bør være 2,5cm x 2,5cm x 7cm). La fisken marineres i blandingen i minst en 1/2 time.

3.

Tre laksestykkene på pinner og grill dem på grillen i ca. 1-2 minutter på hver side.

4.

Dryss sesamfrø over laksespydene så snart de er ferdig stekt.

5.

Server grillet tandorilaks på pinne med grillede grønnsaker som; asparges, paprika, squash, fenikkel o.l.

Skrevet av: Berit Nordstrand

Andre oppskrifter

Bak portal_BUE7181_web

Bli en del av Klubb Nordstrand!

hake ikon

Ukesmeny og dine favoritter

hake ikon

Tilgang til eksklusive oppskrifter og fagartikler

hake ikon

Miniforedrag/Livestream hver måned

hake ikon

Rabatter på ulike produkter

Pris: 129,-/mnd