Grillet tandorimarinert laks

Grillet tandorimarinert laks på pinne er nydelig sommermat de fleste kan like. Med grillede grønnsaker er dette et måltid som passer like godt til hverdag som til fest.

Grillet tandorimarinert laks på pinne er nydelig sommermat de fleste kan like. Med grillede grønnsaker er dette et måltid som passer like godt til hverdag som til fest.

Ingredienser

250 g laksefilet

125 g kokosmelkyoghurt naturell

1 ts tandorikryddermiks

1 ts limesaft

Slik gjør du

1.

Bland Yokos med tandorikrydderet og limesaft.

2.

Legg laksefiletene i en bolle og hell Yokos-blandingen over. (Laksestykkene bør være 2,5cm x 2,5cm x 7cm). La fisken marineres i blandingen i minst en 1/2 time.

3.

Tre laksestykkene på pinner og grill dem på grillen i ca. 1-2 minutter på hver side.

4.

Dryss sesamfrø over laksespydene så snart de er ferdig stekt.

5.

Server grillet tandorilaks på pinne med grillede grønnsaker som; asparges, paprika, squash, fenikkel o.l.

Skrevet av: Berit Nordstrand

Andre oppskrifter