Grove glutenfrie pannekaker

Kjempegode, glutenfrie pannekaker som ikke setter seg fast i stekepannen. Egner seg godt både med søt og salt topping. Fungerer også i matpakken om du vil.

Kjempegode, glutenfrie pannekaker som ikke setter seg fast i stekepannen. Egner seg godt både med søt og salt topping. Fungerer også i matpakken om du vil.

Ingredienser

3 egg

3.5 dl glutenfri grov melblanding

0.5 ts salt

1 godt moden banan, moset

5 dl mylk havremandel (eller melk)

2 ss stekefett eks smøremyk/kokosfett (eller smør)

Slik gjør du

1.

Mos en godt moden banan. Ha alle ingrediensene i en bolle. Rør til en jevn røre. La svelle i 10 minutter, mens du forvarmer stekepannen til middels varme. Stek pannekakene gylne på begge sider.

2.

Server med en topping du liker: 1. Yokos vanilje, frosne tyttebær, bipollen og tørkede blomster. 2. Rørte blåbær og bacon 3. Yokos naturel, bananskiver og bær 4. Smøreost/fetakrem, rukkola og strimlet, røkt laks 5. Avokadoskiver og chilliflak

Skrevet av: Berit Nordstrand

Andre oppskrifter

Bak portal_BUE7181_web

Bli en del av Klubb Nordstrand!

hake ikon

Ukesmeny og dine favoritter

hake ikon

Tilgang til premium oppskrifter og fagartikler

hake ikon

Miniforedrag hver måned

hake ikon

Rabatter på ulike produkter

Medlemstilbud: 99,-/mnd (Gyldig frem til 01.03 Ordinærpris 129,-)