Grove glutenfrie pannekaker

Kjempegode, glutenfrie pannekaker som ikke setter seg fast i stekepannen. Egner seg godt både med søt og salt topping. Fungerer også i matpakken om du vil.

Kjempegode, glutenfrie pannekaker som ikke setter seg fast i stekepannen. Egner seg godt både med søt og salt topping. Fungerer også i matpakken om du vil.

Ingredienser

3 egg

3.5 dl glutenfri grov melblanding

0.5 ts salt

1 godt moden banan, moset

5 dl mylk havremandel (eller melk)

2 ss stekefett eks smøremyk/kokosfett (eller smør)

Slik gjør du

1.

Mos en godt moden banan. Ha alle ingrediensene i en bolle. Rør til en jevn røre. La svelle i 10 minutter, mens du forvarmer stekepannen til middels varme. Stek pannekakene gylne på begge sider.

2.

Server med en topping du liker: 1. Yokos vanilje, frosne tyttebær, bipollen og tørkede blomster. 2. Rørte blåbær og bacon 3. Yokos naturel, bananskiver og bær 4. Smøreost/fetakrem, rukkola og strimlet, røkt laks 5. Avokadoskiver og chilliflak

Skrevet av: Berit Nordstrand

Andre oppskrifter