Oppskrifter / Grove glutenfrie pannekaker
Grove glutenfrie pannekaker
Kjempegode, glutenfrie pannekaker som ikke setter seg fast i stekepannen. Egner seg godt både med søt og salt topping. Fungerer også i matpakken om du vil.
Kjempegode, glutenfrie pannekaker som ikke setter seg fast i stekepannen. Egner seg godt både med søt og salt topping. Fungerer også i matpakken om du vil.
Ingredienser
3 egg
3.5 dl glutenfri grov melblanding
0.5 ts salt
1 godt moden banan, moset
5 dl mylk havremandel (eller melk)
2 ss stekefett eks smøremyk/kokosfett (eller smør)
Slik gjør du
1.
Mos en godt moden banan. Ha alle ingrediensene i en bolle. Rør til en jevn røre. La svelle i 10 minutter, mens du forvarmer stekepannen til middels varme. Stek pannekakene gylne på begge sider.
2.
Server med en topping du liker: 1. Yokos vanilje, frosne tyttebær, bipollen og tørkede blomster. 2. Rørte blåbær og bacon 3. Yokos naturel, bananskiver og bær 4. Smøreost/fetakrem, rukkola og strimlet, røkt laks 5. Avokadoskiver og chilliflak
Skrevet av: Berit Nordstrand