Kokosfrappe

Oppskrift i samarbeid med Joh. Johansson Kaffe / Frappé er en gresk versjon av iskaffe, med en tykkere konsistens som kan minne om milkshake. Denne har i tillegg deilig smak av kokos! Nydelig på varme sommerdager!

kokosfrappe til sommeren

Oppskrift i samarbeid med Joh. Johansson Kaffe / Frappé er en gresk versjon av iskaffe, med en tykkere konsistens som kan minne om milkshake. Denne har i tillegg deilig smak av kokos! Nydelig på varme sommerdager!

Ingredienser

Du trenger:

2 dl kald sterk kaffe fra Ali

1 dl fullfet kokosmelk

1 ts vaniljesukker

10 stk isbiter

1 stk lime, saften av

Slik gjør du

1.

Kjør alle ingrediensene sammen til en jevn, flytende masse i blender.

2.

Dette blir en stor porsjon, så den kan nytes med noen du er glad i!

Skrevet av: Berit Nordstrand

Tips

Dersom du ønsker litt mer søtning kan du tilsette noen dadler, eller eventuelt litt lønnesirup.

Og du!

Kaffe er ikke bare kaffe. Bruk en god kvalitetskaffe til dette, så får du gode næringsstoffer og deilige smaker. 

Jeg bruker Ali Kaffe eller Evergood dark roast, fordi jeg elsker smaken på disse, og fordi jeg vet at disse er produsert med fokus på miljø og bærekraft. 

Andre oppskrifter