Oppskrifter / Kokoskuler med bipollen
Kokoskuler med bipollen
Fantastisk gode konfektkuler med kaffe og havregryn som også gjør godt for tarmen. Prøv disse kjempegode konfektbitene hentet fra nettserien “Bra Godt Julespesial” til Klaus Sonstand og Berit Nordstrand. Kulene egner seg også som julegave.
Fantastisk gode konfektkuler med kaffe og havregryn som også gjør godt for tarmen. Prøv disse kjempegode konfektbitene hentet fra nettserien “Bra Godt Julespesial” til Klaus Sonstand og Berit Nordstrand. Kulene egner seg også som julegave.
Ingredienser
Cocosa-kuler
100 g Cocosa extra virgin kokosolje
1 ss øko markblomsthonning
4 ss kaffe
200 g øko havregryn små/lettkokte
100 g Cocosa sukker
40 g kakaomasse
2 ts øko vaniljepulver
Topping: kokos/Bipollen eller hakkede nøtter
Slik gjør du
Cocosa-kuler
1.
Smelt Cocosa på svak varme, tilsett kaffe og honning
2.
Kjør alt det tørre sammen i en foodprosessor og tilsett oljeblandingen. Bland godt.
3.
For å lage kuler setter du massen i kjøleskapet i ca. 15 minutter før du lager kuler og ruller de i kokos/bipollengranulat/hakkede nøtter.
Skrevet av: Berit Nordstrand
Tips