Kokoskuler med bipollen

Fantastisk gode konfektkuler med kaffe og havregryn som også gjør godt for tarmen. Prøv disse kjempegode konfektbitene hentet fra nettserien “Bra Godt Julespesial” til Klaus Sonstand og Berit Nordstrand. Kulene egner seg også som julegave.

Fantastisk gode konfektkuler med kaffe og havregryn som også gjør godt for tarmen. Prøv disse kjempegode konfektbitene hentet fra nettserien “Bra Godt Julespesial” til Klaus Sonstand og Berit Nordstrand. Kulene egner seg også som julegave.

Ingredienser

Cocosa-kuler

100 g Cocosa extra virgin kokosolje

1 ss øko markblomsthonning

4 ss kaffe

200 g øko havregryn små/lettkokte

100 g Cocosa sukker

40 g kakaomasse

2 ts øko vaniljepulver

Topping: kokos/Bipollen eller hakkede nøtter

Slik gjør du

Cocosa-kuler

1.

Smelt Cocosa på svak varme, tilsett kaffe og honning

2.

Kjør alt det tørre sammen i en foodprosessor og tilsett oljeblandingen. Bland godt.

3.

For å lage kuler setter du massen i kjøleskapet i ca. 15 minutter før du lager kuler og ruller de i kokos/bipollengranulat/hakkede nøtter.

Skrevet av: Berit Nordstrand

Andre oppskrifter