Oppskrifter / Konfektbiter med jorbær og frozen yoghurt
Konfektbiter med jorbær og frozen yoghurt
Dette er så nære «små-is» du kan komme. Oppbevar iskrembitene i fryseboksen, og nyt en bit til kaffen når du får lyst til å kose deg litt ekstra. Varier med bringebær, blåbær, multe eller andre bær som måtte være i sesong.
Dette er så nære «små-is» du kan komme. Oppbevar iskrembitene i fryseboksen, og nyt en bit til kaffen når du får lyst til å kose deg litt ekstra. Varier med bringebær, blåbær, multe eller andre bær som måtte være i sesong.
Ingredienser
400 g jordbær
250 g vaniljeyoghurt av kokosmelk
160 g mørk sjokolade (smeltet over vannbad)
1 ts extra virgine kokosfett
1 klype havsalt
Slik gjør du
1.
Rens jordbær og kutt dem i små terninger. Jeg brukte et kutteredskap.Rør forsiktig inn yoghurt.
2.
Kle en plate med bakepapir og sett spiseskjestore topper på platen. Sett dem i fryseboksen en time, eller til de stivner.
3.
Dypp toppene i smeltet sjokolade, sett dem kjølig og nyt når trekket er stivnet.
Skrevet av: Berit Nordstrand
Tips
Visste du at kakao har polyfenoler gode tarmbakterier elsker, og magnesium som kan bidra til å legge forholdene til rette for en god natts søvn?