Konfektbiter med jorbær og frozen yoghurt

Dette er så nære «små-is» du kan komme. Oppbevar iskrembitene i fryseboksen, og nyt en bit til kaffen når du får lyst til å kose deg litt ekstra. Varier med bringebær, blåbær, multe eller andre bær som måtte være i sesong.

Dette er så nære «små-is» du kan komme. Oppbevar iskrembitene i fryseboksen, og nyt en bit til kaffen når du får lyst til å kose deg litt ekstra. Varier med bringebær, blåbær, multe eller andre bær som måtte være i sesong.

Ingredienser

400 g jordbær

250 g vaniljeyoghurt av kokosmelk

160 g mørk sjokolade (smeltet over vannbad)

1 ts extra virgine kokosfett

1 klype havsalt

Slik gjør du

1.

Rens jordbær og kutt dem i små terninger. Jeg brukte et kutteredskap.Rør forsiktig inn yoghurt.

2.

Kle en plate med bakepapir og sett spiseskjestore topper på platen. Sett dem i fryseboksen en time, eller til de stivner.

3.

Dypp toppene i smeltet sjokolade, sett dem kjølig og nyt når trekket er stivnet.

Skrevet av: Berit Nordstrand

Tips

Visste du at kakao har polyfenoler gode tarmbakterier elsker, og magnesium som kan bidra til å legge forholdene til rette for en god natts søvn?

Andre oppskrifter