Oppskrifter / Marsipanbrød
Marsipanbrød
Lager man sin egen hjemmelagede marsipan med litt smartere søtning er det ingen ting i veien for å nyte den hele året, og ikke bare til jul og påske. Det er ikke vanskelig å lage nydelig marsipan og ingredienslisten er kort.
Lager man sin egen hjemmelagede marsipan med litt smartere søtning er det ingen ting i veien for å nyte den hele året, og ikke bare til jul og påske. Det er ikke vanskelig å lage nydelig marsipan og ingredienslisten er kort.
Ingredienser
Marsipanbrød
200 g valnøtter
1 eggehvite
2 ss agavesirup
1 ss kokosblomstsukker
1 ts vaniljeekstrakt (kan kuttes)
Slik gjør du
Marsipanbrød
1.
Ha valnøtter og kokosblomstsukker i en foodprosessor og kjør til mel.
2.
Ha i eggehvite og agavesirup.
3.
Bland til en jevn deig.
4.
Avkjøl deigen i kjøleskap i 30 minutter, før du ruller deigen til små marsipanbrød.
5.
Dypp gjerne den ene enden i mørk sjokolade om du vil.
Skrevet av: Berit Nordstrand
Tips
Ønsker du heller å bruke mandler i marsipanoppskriften, så er denne oppskriften å anbefale:
Prøv også: