Marsipanbrød

Lager man sin egen hjemmelagede marsipan med litt smartere søtning er det ingen ting i veien for å nyte den hele året, og ikke bare til jul og påske. Det er ikke vanskelig å lage nydelig marsipan og ingredienslisten er kort.

Lager man sin egen hjemmelagede marsipan med litt smartere søtning er det ingen ting i veien for å nyte den hele året, og ikke bare til jul og påske. Det er ikke vanskelig å lage nydelig marsipan og ingredienslisten er kort.

Ingredienser

Marsipanbrød

200 g valnøtter

1 eggehvite

2 ss agavesirup

1 ss kokosblomstsukker

1 ts vaniljeekstrakt (kan kuttes)

Slik gjør du

Marsipanbrød

1.

Ha valnøtter og kokosblomstsukker i en foodprosessor og kjør til mel.

2.

Ha i eggehvite og agavesirup.

3.

Bland til en jevn deig.

4.

Avkjøl deigen i kjøleskap i 30 minutter, før du ruller deigen til små marsipanbrød.

5.

Dypp gjerne den ene enden i mørk sjokolade om du vil.

Skrevet av: Berit Nordstrand

Tips

Ønsker du heller å bruke mandler i marsipanoppskriften, så er denne oppskriften å anbefale:

Prøv også:

Andre oppskrifter

Bak portal_BUE7181_web

Bli en del av Klubb Nordstrand!

hake ikon

Ukesmeny og dine favoritter

hake ikon

Tilgang til premium oppskrifter og fagartikler

hake ikon

Miniforedrag hver måned

hake ikon

Rabatter på ulike produkter

Medlemstilbud: 99,-/mnd (Gyldig frem til 01.03 Ordinærpris 129,-)