Minipannekaker med banan

Hvis du liker fritert banan som dessert, vil du elske mine minipannekaker. Lag mini bananpannekaker til frokost, dessert eller bare som snacks når du får lyst på noe søtt.

Hvis du liker fritert banan som dessert, vil du elske mine minipannekaker. Lag mini bananpannekaker til frokost, dessert eller bare som snacks når du får lyst på noe søtt.

Ingredienser

2 bananer, skåret i skiver

120 g øko spelt (Omstart30: glutenfri melblanding)

1 ts bakepulver

1 ts kanel

salt

160 ml plantedrikk (jeg brukte havredrikk)

2 ts sitronsaft

stekefett

Slik gjør du

1.

Rør sammen mel, bakepulver, kanel, salt, plantedrikk og sitronsaft og la røra svelle mens du skjærer bananen i ½-1 cm tykke skiver.

2.

Varm litt stekefett i en stekepanne.

3.

Bruk to gaffler og vend bananskiver i røren før du steker dem til de er gyldne på begge sider.

4.

Server med ditt favoritt tilbehør til pannekake eller med bær og smeltet mørk sjokolade slik som meg.

Skrevet av: Berit Nordstrand

Tips

  • Som variasjon kan du skjære epler i skiver, dyppe dem i røre og lage mini eplepannekaker. Smaker eplekake, nam!

     

Andre oppskrifter