Mojito Mochtail Slush med Malin Stavsøyen

Mojito Mochtail Slush er uimotståelig oppkvikkende, og perfekt som sommerdrink. Takk til tidligere norgesmester i bartending Malin Stavsøyen, som utviklet denne supre oppskriften for meg. En nydelig tvist på den tradisjonelle Mojito, perfekt både til sommerfesten og når du bare vil å slappe av og nyte en solrik dag.

Mojito Mochtail Slush er uimotståelig oppkvikkende, og perfekt som sommerdrink. Takk til tidligere norgesmester i bartending Malin Stavsøyen, som utviklet denne supre oppskriften for meg. En nydelig tvist på den tradisjonelle Mojito, perfekt både til sommerfesten og når du bare vil å slappe av og nyte en solrik dag.

Ingredienser

1 dl kokosblomstsukker

1 dl vann

3 dl limejuice (saften av 6-7 lime)

2 dl vann

Frisk mynte

Pynt: limebåter, myntekvaster og friske bær

Slik gjør du

1.

Røres sammen kokosblomstsukker og vann til sukkerlake (varmes lett om nødvendig)

2.

Ha limejuice, sukkerlake og en stor håndfull mynteblader i iskremmaskinen. Kjøres i 30 omkring minutter til slush, mens smakene får sette seg.

3.

Fordel slushen i 3 store glass, hell over kombucha, kullsyrevann eller rødbet-og bringebærjuice (jeg brukte Helios sin) og tilsett noen isbiter om ønskelig. Eller du kan nyte den friske slushen som base til en enhet rom (4 cl) om du ønsker en alkoholholdig variant.

4.

Pynt med limebåter og bær (frosne eller friske)

Skrevet av: Berit Nordstrand

Tips

  • Jeg bruker min iskremmaskin når jeg lager slush til voksne og barn gjennom sommeren. Ved å bruke iskremmaskin får du en riktigere konsistens på slushen. Wilfas iskremmaskin har jeg hatt glede av i mange år. Har du ikke iskremmaskin, så kan du bruke en kraftig blender som kan knuse isbiter og tilsette isbiter til basisoppskriften i stedet for kullsyrevann. Konsistensen blir ikke like bra som ved å bruke iskremmaskin, men det fungerer fint.
  • Finn wilfa sin iskremmaskin her
  • For flere oppskrifter kan du melde deg inn i klubb Nordstrand. Les mer og meld deg inn her 

Andre oppskrifter