Oppskrifter / Multedessert i blender
Multedessert i blender
Oppskrift i samarbeid med Wilfa/ Leter du etter en lettere erstatter for den gode, gamle multekremen? Her kommer en ny vri, unnagjort på 1-2-3 i blender. Og smaken? Mye bedre! I tillegg er den både melkefri og plantebasert slik at alle rundt bordet kan spise samme dessert.
Oppskrift i samarbeid med Wilfa/ Leter du etter en lettere erstatter for den gode, gamle multekremen? Her kommer en ny vri, unnagjort på 1-2-3 i blender. Og smaken? Mye bedre! I tillegg er den både melkefri og plantebasert slik at alle rundt bordet kan spise samme dessert.
Ingredienser
2 dl ferske multer
2 ss kokosmelkyoghurt med vaniljesmak (jeg brukte Yokos Vanilje)
2 stk fryste bananer
Topping
1 ss lønnesirup
1 ss ferske multer
evt knuste krumkaker eller andre julekaker
Slik gjør du
1.
Kutt to bananer i passende biter og frys ned.
2.
Kjør fryste bananer, multer og kokosmelkyoghurt i blenderen til det får en fin kremkonsistens.
3.
Legg over i skåler, hell over litt ferske multer og topp med litt lønnesirup for å tilføre sødme.
4.
Server mens den er kald - ekstra godt med knuste krumkaker på toppen!
Tips
Bruk en blender som er sterk nok til å kutte frossen frukt og bær. Jeg bruker Wilfa Powerfuel Blender, som enkelt knuser både bær, nøtter og isbiter uten problem.