Multedessert i blender

Oppskrift i samarbeid med Wilfa/ Leter du etter en lettere erstatter for den gode, gamle multekremen? Her kommer en ny vri, unnagjort på 1-2-3 i blender. Og smaken? Mye bedre! I tillegg er den både melkefri og plantebasert slik at alle rundt bordet kan spise samme dessert.

multedessert i blender

Oppskrift i samarbeid med Wilfa/ Leter du etter en lettere erstatter for den gode, gamle multekremen? Her kommer en ny vri, unnagjort på 1-2-3 i blender. Og smaken? Mye bedre! I tillegg er den både melkefri og plantebasert slik at alle rundt bordet kan spise samme dessert.

Ingredienser

2 dl ferske multer

2 ss kokosmelkyoghurt med vaniljesmak (jeg brukte Yokos Vanilje)

2 stk fryste bananer

Topping

1 ss lønnesirup

1 ss ferske multer

evt knuste krumkaker eller andre julekaker

Slik gjør du

1.

Kutt to bananer i passende biter og frys ned.

2.

Kjør fryste bananer, multer og kokosmelkyoghurt i blenderen til det får en fin kremkonsistens.

3.

Legg over i skåler, hell over litt ferske multer og topp med litt lønnesirup for å tilføre sødme.

4.

Server mens den er kald - ekstra godt med knuste krumkaker på toppen!

Tips

Bruk en blender som er sterk nok til å kutte frossen frukt og bær. Jeg bruker Wilfa Powerfuel Blender, som enkelt knuser både bær, nøtter og isbiter uten problem. 

Andre oppskrifter