“Over night oats”

Denne frokostretten er superenkel å lage, og er perfekt for de med en travel hverdag som trenger å få i seg noe næringsrikt i farten. Oppskriften har jeg fått av min datter, Karoline, som studerer italiensk i Firenze frem til sommeren 2018, og som er opptatt av budsjettvennlig, god og næringsrik mat.

Denne frokostretten er superenkel å lage, og er perfekt for de med en travel hverdag som trenger å få i seg noe næringsrikt i farten. Oppskriften har jeg fått av min datter, Karoline, som studerer italiensk i Firenze frem til sommeren 2018, og som er opptatt av budsjettvennlig, god og næringsrik mat.

Ingredienser

"Over night oats"

0.5 sitroner

0.5 epler

62.5 g havregryn

250 gresk yoghurt

Valgfri topping (f.eks blåbær/bringebær)

Slik gjør du

"Over night oats"

1.

Fjern eplenes kjerne, og riv dem med et rivjern. Sørg for at du gjør det på en overflate som gir deg muligheten til å ta vare på eplesaften som også kommer ut av eplene.

2.

Ha eplesaft, eplene du har revet, saften av to sitroner og havregrynene i en boks med lokk.

3.

Rør om, sett på lokket, og sett boksen i kjøleskapet over natten.

4.

Om morgenen er det bare å ta omtrent halvt om halvt med havregrynblanding og gresk yoghurt i en skål. Dersom en ønsker det, kan en også tilsette ulike typer bær og frukt.

Så enkelt har du en næringsrik og kjempegod frokost på 1-2-3!

 

Skrevet av: Berit Nordstrand

Andre oppskrifter

Bak portal_BUE7181_web

Bli en del av Klubb Nordstrand!

hake ikon

Ukesmeny og dine favoritter

hake ikon

Tilgang til premium oppskrifter og fagartikler

hake ikon

Miniforedrag hver måned

hake ikon

Rabatter på ulike produkter

Medlemstilbud: 99,-/mnd (Gyldig frem til 01.03 Ordinærpris 129,-)