Pæredessert i airfryer

30 min

Noe søtt og herlig på menyen - en fantastisk pæredessert laget i airfryeren. Perfekt for å utnytte overmodne pærer! Oppskriften gir 4 porsjoner.

Pæredessert med gårdis og smeltet mørk sjokolade på et fat av sprø granola

30 min

Noe søtt og herlig på menyen - en fantastisk pæredessert laget i airfryeren. Perfekt for å utnytte overmodne pærer! Oppskriften gir 4 porsjoner.

Ingredienser

2 pærer

2 ss kokosblomstsukker

2 ts Ceylon kanel

0.5 dl sprø granola (Glutenfri: bruk glutenfri granola)

4 kuler gårdsis

4 ss smeltet mørk sjokolade

Slik gjør du

1.

Del pærene i to

2.

Legg pærene i airfryer

3.

Dryss over kokosblomstsukker og Ceylon kanel

4.

La dem steke til de blir saftige. Jeg lot de ligge like lenge som pommes frites-funksjonen på airfryeren.

5.

Legg deretter pærene på et fat av sprø granola.

6.

Topp med deilig gårdsis

7.

Avslutt med å spre smeltet mørk sjokolade over pærene og gårdsisen.

 

Tips

  • Supert på kvelder når du vil skjemme bort deg selv og de du er glad.

  • Perfekt for å utnytte overmodne pærer!
  • Gjøres enkelt glutenfri dersom du sørger for at granola er glutenfri. 
  • Gjøres enkelt laktose/melkefri ved å benytte mørk vegansk sjokolade og vegansk is. 

Andre oppskrifter