Pumpkin Pie kjøleskapsgrøt

Pumpkin spice klaldgrøt er et helt nydelig alternativ til pumpkin pie. Jeg lager min med ekte gresskarpuré og grøten inneholder rikelig med betakaroten, protein, kalium og fiber til bakterie-Mons. Prøv du og!

Pumpkin spice klaldgrøt er et helt nydelig alternativ til pumpkin pie. Jeg lager min med ekte gresskarpuré og grøten inneholder rikelig med betakaroten, protein, kalium og fiber til bakterie-Mons. Prøv du og!

Ingredienser

1 dl havregryn

2 ss chiafrø

1.5 dl plantedrikk

1 ts pumpkin pie spice

1 ss gresskarpure

Topping

1 ss vaniljeyoghurt av kokosmelk

1 ts lønnesirup

1 ts gresskarpure

1 dryss gresskarkrydder

Slik gjør du

1.

Lag gresskarpure: Del gresskaret i biter, ha på litt olivenolje og bak på 180gC i 30 min eller til bitene er møre

2.

Fordel havregryn og chiafrø på to glass med lokk.

3.

Hell plantedrikk, gresskarepure og pumpkin pie spice. Rør godt.

Skrevet av: Berit Nordstrand

Tips

  • Se film av oppskrift på instagram @bnordstrand 
  • Bli medlem av klubb Nordstrand for eksklusive oppskrifter hver uke 

Andre oppskrifter