Riskrem med Tart Cherry

30 min

Oppskrift i samarbeid med Supernature/ En lettere riskrem med probiotiske egenskaper, toppet med Tart Cherry og nydelige nøtter. Dette er julefavoritten hjemme hos oss!

30 min

Oppskrift i samarbeid med Supernature/ En lettere riskrem med probiotiske egenskaper, toppet med Tart Cherry og nydelige nøtter. Dette er julefavoritten hjemme hos oss!

Ingredienser

Riskrem

500 g grøtrester (Vegan/Melkefri: bruk grøt kokt på plantebasert melk)

200 g kokosmelkyoghurt med vaniljesmak (jeg brukte Yokos Vanilje)

1 ts vaniljepulver

3 ss lønnesirup

Topping

2 ss Supernature Tart Cherry

1 ss hakkede mandler

Slik gjør du

1.

Bland grøtrester, kokosmelkyoghurt, vaniljepulver og lønnesirup godt i en bolle.

2.

Hell over i porsjonsskåler.

3.

Topp med Supernature Tart Cherry.

4.

Strø hakkede mandler over og server. Vel bekomme!

Tips

Super.nature Tart Cherry er en super erstatter for den sukkerholdige røde sausen man vanligvis bruker på riskrem. Tart Cherry er laget av 100% ren surkirsebærjuice, og inneholder mange gode næringsstoffer som tarmen vår elsker!

Andre oppskrifter