Spinatwraps

Spinatwraps med bare to ingredienser: egg og spinat! Glutenfri, laktosefri, Omstart30-vennlig og proppfulle av gode byggeklosser for kroppen! Prøv de med rødbethummus!

spinatwraps

Spinatwraps med bare to ingredienser: egg og spinat! Glutenfri, laktosefri, Omstart30-vennlig og proppfulle av gode byggeklosser for kroppen! Prøv de med rødbethummus!

Ingredienser

6 kopper fersk spinat

3 stk egg

salt, etter smak

Slik gjør du

1.

Sett ovnen på 175 grader.

2.

Kjør spinat og egg sammen i en blender til en jevn røre.

3.

Hell røren ut over en stekeplate med bakepapir på. Fordel den i like store "wraps".

4.

Stek på 170 grader i 15 minutter.

Oppskriften gir 3 wraps.

Tips

Jeg fylte min wrap med rødbethummus, ost, friske urter , syltet rødløk og nitritt-fri spekepølse. 

Medlem i Klubb Nordstrand? Da finner du oppskriften på rødbethummus her.

Andre oppskrifter