Oppskrifter / Squashlapper / Squashtortilla
Squashlapper / Squashtortilla
10 min
Lapper som er rike på gode plantestoffer til gode tarmbakterier, og som i tillegg er unnagjort på få minutter. Brukes gjerne som tortillas! Toppes med det du vil av godsaker. Oppskriften gir 4 lapper.
10 min
Lapper som er rike på gode plantestoffer til gode tarmbakterier, og som i tillegg er unnagjort på få minutter. Brukes gjerne som tortillas! Toppes med det du vil av godsaker. Oppskriften gir 4 lapper.
Ingredienser
1 squash
1 stort egg
1 fedd hvitløk, finhakket
0.3 dl bokhvetemel/mandelmel
0.5 dl revel parmesan (Omstart30: bruk hard ost av sau/geit)
salt
pepper
stekefett
Slik gjør du
1.
Riv squashen over et kjøkkenhåndkle
2.
Vri væsken ut av den revne squashen
3.
Ha alle ingrediensene i en bolle og bland godt
4.
Stek tortillas i den størrelsen du ønsker, på middels varme i en panne med stekefett
5.
Stekes 2-3 minutter på hver side.
6.
Topp med det du ønsker. Jeg toppet mine med tzatsiki, soltørket tomat og kimchi, og det ble nydelig!
Tips
-
Perfekt som både frokost og lunsj.
- Denne retten kan enkelt tilpasses Omstart30 ved å bytte ut revet parmesan med hard hvit ost fra sau/geit.