Superkakao

30 min

Oppskrift i samarbeid med Supernature/ Dette er en kakaooppskrift som ikke bare tilfredsstiller smaksløkene, men også gir deg fordelen av Supernature's høykvalitets råkakao og kokosblomstsukker. Havremandel-drikken gir en fyldig og kremet tekstur, samtidig som den gjør opplevelsen glutenfri og plantebasert. Så, sett deg tilbake, nyt en varm kopp med denne delikate kakaoen og la gode ingredienser skape magi i hver slurk. Perfekt for kalde dager eller som en koselig godbit når som helst på året!

30 min

Oppskrift i samarbeid med Supernature/ Dette er en kakaooppskrift som ikke bare tilfredsstiller smaksløkene, men også gir deg fordelen av Supernature's høykvalitets råkakao og kokosblomstsukker. Havremandel-drikken gir en fyldig og kremet tekstur, samtidig som den gjør opplevelsen glutenfri og plantebasert. Så, sett deg tilbake, nyt en varm kopp med denne delikate kakaoen og la gode ingredienser skape magi i hver slurk. Perfekt for kalde dager eller som en koselig godbit når som helst på året!

Ingredienser

3 ss Supernature Kakaopulver fra råkakao

3 ss Cocosa Kokossukker

4 dl Havremandel-drikk (Mindre dersom du ønsker en sterkere sjokoladesmak)

Slik gjør du

1.

Rør råkakaopulver, kokosblomstsukker og havremandel-drikk sammen i en kasserolle.

2.

Varm forsiktig blandingen opp til maks 39 grader for at ingrediensene skal beholde de viktige helseegenskapene sine.

3.

Hell over i din favorittkopp og nyt!

Tips

Denne oppskriften holder akkurat til to personer på tur!

 

Andre oppskrifter