Super super påskekakao

30 min

Oppskrift i samarbeid med Cocosa Supernature/ Jeg lager min påskekakao med MCT-olje, råkakao og kokosblomstsukker fra Supernature Cocosa, og bruker plantedrikken jeg har tilgjengelig. Da får jeg en næringsrik kakao som holder meg gående! I motsetning til vanlig posekakao får man i denne masse gode næringsstoffer, mineraler, sportstoff, polyfenoler og andre plantestoffer.

super super påskekakao

30 min

Oppskrift i samarbeid med Cocosa Supernature/ Jeg lager min påskekakao med MCT-olje, råkakao og kokosblomstsukker fra Supernature Cocosa, og bruker plantedrikken jeg har tilgjengelig. Da får jeg en næringsrik kakao som holder meg gående! I motsetning til vanlig posekakao får man i denne masse gode næringsstoffer, mineraler, sportstoff, polyfenoler og andre plantestoffer.

Ingredienser

3 ss Supernature Råkakao-pulver

1 dl plantedrikk (Jeg brukte havremandel-drikk)

1 ts Supernature kokosblomstsukker

1 ss Supernature Cocosa MCT-olje

Slik gjør du

1.

Rør råkakaopulver, kokosblomstsukker og plantedrikk sammen i en kasserolle.

2.

Varm forsiktig blandingen opp til maks 39 grader for at ingrediensene skal beholde de viktige helseegenskapene sine. Dersom man utsetter ingrediensene for for høy varme vil de miste de beste egenskapene.

3.

Hell kakaoen over i en termos eller kopp, og tilsett 1 ss Supernature Cocosa MCT-olje for ekstra energitilførsel!

4.

Nyt en deilig kakao som spiller på lag med tarmhelsen - og som gir deg gode byggeklosser og energi ut dagen!

Tips

Supernature Cocosa MCT-olje er min faste følgesvenn, og jeg har den med meg hvor enn jeg går. En liten spiseskje i kaffen på reise, i smoothien eller i kjøleskapsgrøten gir meg ekstra energi gjennom dagen!

Du finner både Supernature Cocosa MCT-olje, råkakao og kokosblomstsukker på din lokale helsekost, eller på nettbutikkene deres dersom du bor langt fra nærmeste helsekost.

Andre oppskrifter