Oppskrifter / Toast med sopp og sennep
Toast med sopp og sennep
Denne toasten er nydelig kveldsmat på kalde høst-og vinterkvelder. En kveldsmat som kan styrke immmunforsvaret og holde kroppen frisk gjennom forkjølelsessesongen. Toasten er populær både hos liten og stor.

Denne toasten er nydelig kveldsmat på kalde høst-og vinterkvelder. En kveldsmat som kan styrke immmunforsvaret og holde kroppen frisk gjennom forkjølelsessesongen. Toasten er populær både hos liten og stor.
Ingredienser
Toast med sopp og sennep
2 ss smøremyk Rapskokos/smør
10 stk aromasopp
3 fedd hvitløk
2 skiver grytebrød (evt. glutenfritt brød)
2 ss sennep
100 g revet ost/GoVegan
1 ts friske timianblader
Havsalt og sort kvernet pepper etter smak
Slik gjør du
Toast med sopp og sennep
1.
Forvarm ovnen på 200gC.
2.
Stek soppen i på middels varme i 5 minutter.
3.
Tilsett hvitløken og stek videre i 15 minutter til vannet fra soppen er fordampet.
4.
Ha sennep på brødskivene, strø revet ost over, ha på den stekte soppblandingen og revet ost på toppen.
5.
Legg toasten på bakepapir på en stekeplate eller på et ildfast fat og stek den midt i ovnen til osten smelter og blir litt gylden.
6.
Dryss på litt timian og server
Skrevet av: Berit Nordstrand
Tips
- Tåler du ikke kumelk eller du velger å spise plantebasert, så kan du bytte ut revet gulost med revet GoVegan.
Prøv også