Verdens beste saus til fisk

Beurre Blanc er en fransk saus som er helt nydelig til fisk samtidig super enkel å lage. Her har du oppskriften jeg lagde med The Flying Culinary Cirus på stand hos HTH.

Beurre Blanc er en fransk saus som er helt nydelig til fisk samtidig super enkel å lage. Her har du oppskriften jeg lagde med The Flying Culinary Cirus på stand hos HTH.

Ingredienser

1 dl hvitvin

1 sjalottløk, finhakket

1 dl øko fløte

200 g Røros-smør

2 ss gressløk, finhakket

1 ss kapers, grovhakket

Slik gjør du

1.

Kok opp hvitvin med sjalottløk og kok til all vin er fordampet

2.

Tilsett fløte og kok til nesten all fløte er fordampet

3.

Rør terninger av smør inn med en visp

4.

Smak til med kapers, gressløk og fersk sitron eller lime

Tips

  • Finn andre oppskrifter på fisk her 
  • Meld deg inn i Klubb Nordstrand her 

Andre oppskrifter