Oppskrifter / Verdens beste saus til fisk
Verdens beste saus til fisk
Beurre Blanc er en fransk saus som er helt nydelig til fisk samtidig super enkel å lage. Her har du oppskriften jeg lagde med The Flying Culinary Cirus på stand hos HTH.
Beurre Blanc er en fransk saus som er helt nydelig til fisk samtidig super enkel å lage. Her har du oppskriften jeg lagde med The Flying Culinary Cirus på stand hos HTH.
Ingredienser
1 dl hvitvin
1 sjalottløk, finhakket
1 dl øko fløte
200 g Røros-smør
2 ss gressløk, finhakket
1 ss kapers, grovhakket
Slik gjør du
1.
Kok opp hvitvin med sjalottløk og kok til all vin er fordampet
2.
Tilsett fløte og kok til nesten all fløte er fordampet
3.
Rør terninger av smør inn med en visp
4.
Smak til med kapers, gressløk og fersk sitron eller lime