Toast med sopp og sennep

Denne toasten er nydelig kveldsmat på kalde høst-og vinterkvelder. En kveldsmat som kan styrke immmunforsvaret og holde kroppen frisk gjennom forkjølelsessesongen. Toasten er populær både hos liten og stor.

Denne toasten er nydelig kveldsmat på kalde høst-og vinterkvelder. En kveldsmat som kan styrke immmunforsvaret og holde kroppen frisk gjennom forkjølelsessesongen. Toasten er populær både hos liten og stor.

Ingredienser

Toast med sopp og sennep

2 ss smøremyk Rapskokos/smør

10 stk aromasopp

3 fedd hvitløk

2 skiver grytebrød (evt. glutenfritt brød)

2 ss sennep

100 g revet ost/GoVegan

1 ts friske timianblader

Havsalt og sort kvernet pepper etter smak

Slik gjør du

Toast med sopp og sennep

1.

Forvarm ovnen på 200gC.

2.

Stek soppen i på middels varme i 5 minutter.

3.

Tilsett hvitløken og stek videre i 15 minutter til vannet fra soppen er fordampet.

4.

Ha sennep på brødskivene, strø revet ost over, ha på den stekte soppblandingen og revet ost på toppen.

5.

Legg toasten på bakepapir på en stekeplate eller på et ildfast fat og stek den midt i ovnen til osten smelter og blir litt gylden.

6.

Dryss på litt timian og server

 

Skrevet av: Berit Nordstrand

Tips

  • Tåler du ikke kumelk eller du velger å spise plantebasert, så kan du bytte ut revet gulost med revet GoVegan.

Prøv også

Andre oppskrifter