Toast med sopp og sennep

Toast med sopp og sennep
Nydelig kveldsmat på kalde høst-og vinterkvelder

Denne toasten er nydelig kveldsmat på kalde høst-og vinterkvelder. En kveldsmat som kan styrke immmunforsvaret og holde kroppen frisk gjennom forkjølelsessesongen. Toasten er populær både hos liten og stor. Tåler du ikke kumelk eller du velger å spise plantebasert, så kan du bytte ut revet gulost med revet GoVegan.

Toast med sopp og sennep er godt for store og små

Glad i sopp? Da bør du prøve disse oppskriftene:

Ingredienser

Toast med sopp og sennep

  • 2 ss Smøremyk Rapskokos/smør
  • 10-12 aromasopp
  • 3 fedd hvitløk
  • 2 skiver grytebrød (evt. glutenfritt brød)
  • 2 ss sennep
  • 100 g revet ost/GoVegan
  • 1 ts friske timianblader
  • havsalt og sort kvernet pepper etter smak

Slik gjør du

Toast med sopp og sennep

  1. Forvarm ovnen på 200gC.
  2. Stek soppen i på middels varme i 5 minutter.
  3. Tilsett hvitløken og stek videre i 15 minutter til vannet fra soppen er fordampet.
  4. Ha sennep på brødskivene, strø revet ost over, ha på den stekte soppblandingen og revet ost på toppen.
  5. Legg toasten på bakepapir på en stekeplate eller på et ildfast fat og stek den midt i ovnen til osten smelter og blir litt gylden.
  6. Dryss på litt timian og server
Tags from the story
, , , , ,