Bananpannekaker uten melk

Nydelig på smak og konsistens

Bananpannekaker uten melk

Jeg lagde pannekaker til Matheas frokost i dag og deler oppskriften så dere alle kan prøve. De ble aldeles nydelige både på smak og konsistens. Server dem med det tilbehøret du har lyst på. Vi spiste dem med blåbær, mango, revet kokos og Yocos naturel.

Prøv også:

Dette innlegget inneholder reklame for egne produkter.

Ingredienser

Bananpannekaker

  • 2 modne øko bananer
  • 2 dl plantebasert drikke/mylk havremandel
  • 0.5 dl kokosmel
  • 1.5 dl havregryn, glutenfrie
  • 1 ts bakepulver
  • 2 egg* (se vegan tips)
  • 1 klype havsalt
  • Smøremyk Rapskokos/kokosfett til steking

Slik gjør du

Bananpannekaker

  1. Bland alle ingrediensene i en blender. Er du veganer eller ikke tåler egg, så bytt ut hvert egg med 1 ss kvernede linfrø rørt ut i 2 ss vann.
  2. Stek små pannekaker.
  3. Server med en skje Yocos naturel eller annen melkefri yoghurt, litt revet kokos, evt. biter av mørk sjokolade, friske eller rørte blåbær, skivet banan, biter av mango og en ørliten skje uraffinert søtt (eks. bringebærhonning, øko lønnesirup ) om du vil.

TIPS: *ønsker du ikke egg, kan de byttes ut med 2 ss kvernede linfrø rørt ut i 4 ss vann