REN NYTELSE

88 NYE ANTIINFLAMMATORISKE OPPSKRIFTER, OG KORTVERSJONEN AV OMSTART30-TEORIEN

Gi deg selv og helsen din en velsmakende omstart! I Ren nytelse får du 88 nye fristende antiinflammatoriske oppskrifter.

Inflammasjon kommer av det latinske ”inflammatio”, som betyr brann. Inflammasjon er immunforsvarets kamp mot skader og fremmede inntrengere.

Spiser du maten fra denne boken i 30 dager, får du en helseomstart. Da styrker du tarmbakteriefloraen og minsker kroppens inflammasjonsnivå samtidig som du spiser deilig mat.

De aller fleste som gjennomfører en omstart, blir kvitt «vondter», sover bedre og får mer energi. Du kan også ende opp med noen kilo mindre rundt midjen og bedre hukommelse og humør.

Kostholdet kan lege lekk tarm og lindre symptomer på livsstilsrelaterte sykdommer. Det kan også virke positivt for mange med autoimmune sykdommer - se etter AIP-merket i boken.

Mitt mål er å minimere helserisiko gjennom en livsstil med ren og naturlig mat som gir (livs)nytelse. Ønsker du å sette deg enda bedre inn i min teori om antiimflammatorisk mat bør du lese boken OMSTART30 som lå mer enn et halvt år på bestselgerlistene i 2020.

____

 

Ta en OMSTART30 hvis du vil bedre kroppens maskineri

Det forskes over hele verden på hvordan mat og drikke kan påvirke graden av inflammasjon i menneskekroppen. Kunnskapen er enorm på feltet, det publiseres stadig studier, doktoravhandlinger, bøker og dokumentarer som redegjør for sammenhengen mellom dårlige matvalg, lekk tarm, kronisk lavgradig inflammasjon, helseplager og sykdom.

Både maten vi spiser og mat vi ikke spiser, toksiner i miljøet, legemidler, stress, inaktivitet og lite søvn kan bidra til lekk tarm og inflammasjon. En tilstand som først gir seg tilkjenne som diffuse helseplager, såkalte medisinske uforklarlige plager og symptomer (MUPS). Alt kan se greit ut på utsiden, mens kroppen kan plages av diffuse smerter, lite energi, du kan kjenne deg tung og umotivert, ukonsentrert og trøtt. Stadig flere, både unge og eldre kjenner at deres kropper ikke fungerer helt som de skal.

Inflammasjon er en drivkraft bak alt fra overvekt og livsstilssykdom til angst og uro, depresjon og autoimmun sykdom.

OMSTART30 er verktøykassen du behøver for at du skal kunne kjenne deg så bra som mulig, og få mer overskudd og glede til det som betyr aller mest for deg.

Meld deg på Omstart30 nettkurset mitt - Nå med rullerende påmmelding slik at du kan starte akkurat når det passer deg her: https://beritnordstrand.no/kurs/omstart30