Bringebæriskrem

Nå som vi har friske bær av alle slag i sesong så kan du eksperimentere med dine egne smaker. Bruk denne bringebæriskremen som en grunnoppskrift.

Nå som vi har friske bær av alle slag i sesong så kan du eksperimentere med dine egne smaker. Bruk denne bringebæriskremen som en grunnoppskrift.

Ingredienser

300 g friske bringebær (1 liten kurv)

400 ml kokosmelk, light (1 boks)

0.5 dl lønnesirup

2 ts vaniljeekstrakt

10 bringebær og noen blader mynte/sitronmelisse til pynt

Slik gjør du

1.

Rør sammen alle ingrediensene i en bolle og slå røra over i en iskremmaskin.

2.

Kjør maskinen i 60 minutter.

3.

Ha iskrem og friske bringebær i et glass og server.

Iskremen kan også fryses, men jeg foretrekker heller å ta opp frosne bær og lage iskrem gjennom året etter hvert som jeg ønsker det. Konsistensen og smaken kan endre seg litt i fryseboksen.

Skrevet av: Berit Nordstrand

Tips

Ta med barna på tur og la dem plukke alle mulige bær i en liten bøtte, så dere kan lage ”skogsbæriskrem” sammen til kveldskos.

Prøv også:

Andre oppskrifter