Fløyelsemyk sjokolade- og bringebærmousse

Her får du oppskriften på en helt magisk dessertnytelse som du bare må prøve!

Her får du oppskriften på en helt magisk dessertnytelse som du bare må prøve!

Ingredienser

1 dl Made By Berit Nordstrand Mylk

100 g frossen bringebær

2 avokado

5 ss rå kakao

50 g kokosblomstsukker

0.5 ts vanilje ekstrakt

Slik gjør du

1.

Miks Mylk og bringebær godt i blender

2.

Bland i resten av ingrediensene og blend godt

Skrevet av: Berit Nordstrand

Tips

Det å nekte seg søtsmak helt kan for mange fortone seg litt som å holde pusten. Suget etter søtt takles for en periode, men før eller siden så opplever man å «gå på en sprekk». Da har man lengtet sånn etter søtsaker at man gjerne overspiser, etterfulgt av både kvalme, dårlig samvittighet og følelsen av nederlag. Det er mye lettere å slutte med søtsaker hvis du heller fokuserer på alternativt eller smart søtt.

Vi skal aldeles ikke kutte ut søtsmak i hverdagen, men lage desserter med naturens søtkilder som bidrar med byggeklosser kroppen ønsker seg. Du kan beholde dessert-nytelsen og bygge overskudd og helse, isteden for å tappes for energi og plages av ekstra kilo over mage og lår. La naturlig søtsmak fra frukt, bær og honning tilfredsstille både smaksløker og kropp!

Kos deg heller med fornuftige mengder sødme fra naturens søtkilder. Disse kan bidra med både plantestoffer, vitaminer og mineraler som bygger helse, bedrer konsentrasjon og hukommelse og bidrar til stabil trivselsvekt og god sinnsstemning.

Prøv også disse smarte dessertnytelse:

Dette innlegget inneholder reklame for egne produkter i serien “Made By Berit Nordstrand”

Tips til topping: Bringebær, kokosflak og hakket 80% mørk sjokolade

Andre oppskrifter