Trollkrem er en magisk dessert. Tyttebær, rørsukker, vaniljepulver, eggehvite og skjørost er alt som skal til for å lage denne friske, søte og lekre desserten. Toppet med tyttebær og ristede mandelflak og kokosflak blir dette en hverdagsnytelse du garantert kommer til å lage igjen.
- Trollkrem kan du enten servere alene eller sammen med vaniljesaus eller vispet krem. Det smaker også utrolig godt sammen med nystekte, sprø vafler.
Ingredienser
Trollkrem
- 2.5 dl tyttebær
- 1 eggehvite
- 4 ss rørsukker
- ¼ ts vaniljepulver
- Skjørost
- Topping: tyttebær, ristede mandelflak, kokosflak
Slik gjør du
Trollkrem
- Rør alt sammen i en bolle og visp med miksmaster evt visp til du har en luftig krem. Strø ønsket mengde skjørost over kremen.
- Pynt med tyttebær og ristede mandelflak og kokosflak.