Luftig trollkrem

Trollkrem er en magisk dessert. Tyttebær, rørsukker, vaniljepulver, eggehvite og skjørost er alt som skal til for å lage denne friske, søte og lekre desserten. Toppet med tyttebær og ristede mandelflak og kokosflak blir dette en hverdagsnytelse du garantert kommer til å lage igjen.

Trollkrem er en magisk dessert. Tyttebær, rørsukker, vaniljepulver, eggehvite og skjørost er alt som skal til for å lage denne friske, søte og lekre desserten. Toppet med tyttebær og ristede mandelflak og kokosflak blir dette en hverdagsnytelse du garantert kommer til å lage igjen.

Ingredienser

Trollkrem

2.5 dl tyttebær

1 eggehvite

4 ss rørsukker

0.25 ts vaniljepulver

Skjørost

Topping: tyttebær, ristede mandelflak, kokosflak

Slik gjør du

Trollkrem

1.

Rør alt sammen i en bolle og visp med miksmaster evt visp til du har en luftig krem. Strø ønsket mengde skjørost over kremen.

2.

Pynt med tyttebær og ristede mandelflak og kokosflak.

Skrevet av: Berit Nordstrand

Tips

Trollkrem kan du enten servere alene eller sammen med vaniljesaus eller vispet krem. Det smaker også utrolig godt sammen med nystekte, sprø vafler.
 

Andre oppskrifter