Har du lyst til å la barna kose seg med en is på pinne som ikke bare smaker godt, men som også bidrar med nyttige byggeklosser til kroppen? Ja da må du prøve denne mango-isen. Smelt litt sjokolade i vannbad og imponer med perfekt sjokoladetrekk.
Er du glad i is? Da burde du prøve disse oppskriftene:
TIPS: *BN øko sjokolade finnes som melkefri melkesjokolade og som melkesjokolade med kumelk om du vil. Den finnes som ren 80% kakao, eller 80% med bringebær og blåbær eller med mandel og havsalt. De er alle søtet med lavglykemisk kokosblomstsukker.
Dette innlegget inneholder reklame for egne produkter.
Ingredienser
Mango-is med sjokoladetrekk
- 2 dl eplejuice
- 150 g mango (1 middels stor)
- 50 g kaldslynget honning
- 150 ml mandelmelk/melk
- ½ sitron, saften av
- 2 plater BN øko sjokolade*
Slik gjør du
Mango-is med sjokoladetrekk
- Ha alle ingrediensene i en blender og kjør til en jevn masse.
- Kjør massen i iskremmaskin.
- Fyll iskremen i former og frys over natten.
- Smelt sjokoladen i vannbad.
- Ha den smeltede sjokoladen over i et glass.
- Ta en ispinne opp fra fryseren, dypp i glasset, og sett ispinnen tilbake i fryseren eller nyt den så snart sjokoladetrekket har stivnet.