Mango-is med sjokoladetrekk

Har du lyst til å la barna kose seg med en is på pinne som ikke bare smaker godt, men som også bidrar med nyttige byggeklosser til kroppen? Ja da må du prøve denne mango-isen. Smelt litt sjokolade i vannbad og imponer med perfekt sjokoladetrekk.

Har du lyst til å la barna kose seg med en is på pinne som ikke bare smaker godt, men som også bidrar med nyttige byggeklosser til kroppen? Ja da må du prøve denne mango-isen. Smelt litt sjokolade i vannbad og imponer med perfekt sjokoladetrekk.

Ingredienser

Mango-is med sjokoladetrekk

2 dl eplejuice

150 g mango (1 middels stor)

50 g kaldslynget honning

150 ml mandelmelk/melk

0.5 sitron, saften av

2 mørk sjokolade søtet med kokosblomstsukker (vegan)

Slik gjør du

Mango-is med sjokoladetrekk

1.

Ha alle ingrediensene i en blender og kjør til en jevn masse.

2.

Kjør massen i iskremmaskin.

3.

Fyll iskremen i former og frys over natten.

4.

Smelt sjokoladen i vannbad.

5.

Ha den smeltede sjokoladen over i et glass.

6.

Ta en ispinne opp fra fryseren, dypp i glasset, og sett ispinnen tilbake i fryseren eller nyt den så snart sjokoladetrekket har stivnet.

Dette innlegget inneholder reklame for egne produkter.

Skrevet av: Berit Nordstrand

Tips

Er du glad i is? Da burde du prøve disse oppskriftene:

 *BN øko sjokolade finnes som melkefri melkesjokolade og som melkesjokolade med kumelk om du vil. Den finnes som ren 80% kakao, eller 80% med bringebær og blåbær eller med mandel og havsalt. De er alle søtet med lavglykemisk kokosblomstsukker.

Andre oppskrifter