Melkefri Matcha latte – en laktosefri og plantebasert nytelse

Melkefri Matcha latte - en laktosefri og plantebasert nytelse
Rør drikken sammen og nyt hver eneste dråpe

Melkefri Matcha latte – en laktosefri og plantebasert nytelse som bare må prøves.

Grønn te og matcha er full av plantestoff kalt polyfenoler. Polyfenoler er supermat for gode tarmbakterier. De kan simpelthen ikke få nok. De trives, styrkes, mangfoldiggjør seg og produserer en rekke nye polyfenoliske byggverk av te-leveransen. Lag derfor denne nydelige, polyfenolbomben av en iste du også.

Gode bakterier styrkes av polyfenoler –

polyfenoler bygges om til aktive polyfenoliske byggverk av gode bakterier

PS! Du finner også polyfenoler i grønnsaker, frukt, vin, te, kaffe, kakao og mørk sjokolade (se boka «Tarmens medisin»).

Derfor bør du sikre deg polyfenoler

Polyfenoler er en gruppe av kjemiske substanser som finnes i planter. I hovedsak finnes polyfenoler i mange planter og plante-baserte matvarer. Polyfenoler er lastet med antioksidanter, som har vært kjent for å beskytte cellene i kroppen fra skade forårsaket av oksidasjon.

Melkefri Matcha latte er er supert å nyte når du vil kjøle deg ned på varme dager eller rett og slett bare har lyst på noe godt å drikke

Nyt også disse melkefrie oppskriftene:

Ingredienser

Porsjoner:

Melkefri Matcha latte

  • 2 ts matchapulver
  • 1 dl vann
  • 2 dl Mylk eller annen plantebasert drikke
  • 1 ts rå honning
  • isbiter

Slik gjør du

Melkefri Matcha latte

 

  1. Varm vannet til 50gC. Ha det i en liten skål. Tilsett matchapulveret og visp kraftig slik at det løser seg opp. Rør inn honningen.
  2. Fyll et glass med isbiter, slå matchablandingen over isbitene og fyll på med Mylk.
  3. Rør drikken sammen og nyt hver eneste dråpe.