Melkefri sjokoladepudding

Hvem liker vel ikke enkle oppskrifter på nydelige hverdagsdesserter som man kan nyte hver eneste dag om man vil? Jeg gjør definitivt det. Her følger oppskriften på en mild og veldig god sjokoladepudding som jeg tror vil falle i smak hos alle og enhver. Sjokoladepuddingen er forøvrig fri for melk.

Hvem liker vel ikke enkle oppskrifter på nydelige hverdagsdesserter som man kan nyte hver eneste dag om man vil? Jeg gjør definitivt det. Her følger oppskriften på en mild og veldig god sjokoladepudding som jeg tror vil falle i smak hos alle og enhver. Sjokoladepuddingen er forøvrig fri for melk.

Ingredienser

1 dl MYLK havremelk

0.75 ts Johannesbrødkjernemel

0.75 ss øko lønnesirup/Agave

1 vaniljestang /1/2 ts vaniljepulver/1 ts vaniljeekstrakt

0.875 ss øko kakaopulver

0.125 ts havsalt

jordbær, hakket mørk sjokolade og pasjonsfrukt til pynt

Slik gjør du

1.

Rør sammen MYLK og Johannesbrødkjernemel i en kasserolle til en klumpfri røre.

2.

Pisk så inn resten av ingrediensene.

3.

Sett kasserollen på platen og varm under omrøring til kokepunktet. Blandingen tykner nesten umiddelbart.

4.

Hell sjokoladepuddingen i porsjonsformer og avkjøl i kjøleskap i 3 timer.

Skrevet av: Berit Nordstrand

Tips

Server gjerne med noen friske jordbær og en god kopp espresso.

Smaksett gjerne puddingen med en skje god likør eller 1 skje sterk kaffe.

Har du lyst på oppskrifter på flere desserter du gjerne kan nyte hver eneste dag?

Dette innlegget inneholder reklame for egne produkter fra serien “Made By Berit Nordstrand”.

Andre oppskrifter