Agurkruller med hjemmelaget pepperrotskrem og spekeskinke

Prøv mine enkle, forfriskende og smakfulle agurkruller. Unik som både forrett, tapas og snack. Kombinasjonen av crunchy agurker, krydret pepperrotskrem og salt spekeskinke vil garantert vekke smaksløkene. Min hjemmelagede pepperrotskrem med fetaost og kokosmelkyoghurt, kan du bruke både som pålegg og dipp. Mine agurkruller er perfekt for de som søker et sunnere alternativ til tradisjonelle snacks, og de er både glutenfri og uten kumelk.

Prøv mine enkle, forfriskende og smakfulle agurkruller. Unik som både forrett, tapas og snack. Kombinasjonen av crunchy agurker, krydret pepperrotskrem og salt spekeskinke vil garantert vekke smaksløkene. Min hjemmelagede pepperrotskrem med fetaost og kokosmelkyoghurt, kan du bruke både som pålegg og dipp. Mine agurkruller er perfekt for de som søker et sunnere alternativ til tradisjonelle snacks, og de er både glutenfri og uten kumelk.

Ingredienser

2 agurker (kjernen brukes ikke)

100 g fetaost

100 g kokosmelk-yoghurt naturel

2 ts pepperrot, revet

2 ts finhakket dill ( + dill til garnityr)

2 ts finhakket gressløk

1 sitron, zest (revet skall)

150 g tynne skiver spekeskinke (uten nitritt)

1 rød paprika, i 3 cm lange tynne strimler

Slik gjør du

1.

Skjær agurkene langsetter med en ostehøvel (evt. potetskreller) i tynne skiver (en til hver rull). Legg dem på kjøkkenpapir.

2.

Rør fetaost, pepperrot, sitronzest, dill, gressløk og kokosmelkyoghurt til pepperottskrem.

3.

Smør 2 ts av pepperrotskremen på hver agurkskive. Legg på en tynn skive spekemat, med små bunter av paprika i den ene agurkenden. Rull så agurkskivene sammen og sett dem i kjøleskap til servering.

4.

Pynt med dill og kvern på litt sort pepper.

Skrevet av: Berit Nordstrand

Tips

  • Omstart30 er slett ikke vanskelig. Men en nytelsesreise til et friskere, mer energisk og bedre liv. Lær mer om nettkurset mitt her

Andre oppskrifter