Bananispinne med sjokolade og ristet kokos

Denne oppskriften på bananispinner er hentet fra boka mi "Omstart30". En helt nydelig dessert som er enkel å lage og passer til hele familien! Prøv selv

Denne oppskriften på bananispinner er hentet fra boka mi "Omstart30". En helt nydelig dessert som er enkel å lage og passer til hele familien! Prøv selv

Ingredienser til 4 porsjoner

4 økologiske bananer

4 ss revet kokos

200 g mørk sjokolade (gjerne 80 % kakaoinnhold)

Slik gjør du

1.

Skrell bananene og del dem i to. Tre hver banan på en ispinne, legg bananene på et brett og frys dem.

2.

Rist kokosen i en tørr stekepanne til kokosen er gyllen. Avkjøl. Smelt sjokoladen i mikroen eller i vannbad.

3.

Ta bananene ut av fryseren og dypp dem i sjokoladen. Dypp dem umiddelbart i kokosen før sjokoladen stivner.

Skrevet av: Berit Nordstrand

Tips

  • Kjøt omstart30 boka mi HER
  • Meld deg på kurs med meg! Les mer HER 

Andre oppskrifter