Oppskrifter / Bananispinne med sjokolade og ristet kokos
Bananispinne med sjokolade og ristet kokos
Denne oppskriften på bananispinner er hentet fra boka mi "Omstart30". En helt nydelig dessert som er enkel å lage og passer til hele familien! Prøv selv
Denne oppskriften på bananispinner er hentet fra boka mi "Omstart30". En helt nydelig dessert som er enkel å lage og passer til hele familien! Prøv selv
Ingredienser til 4 porsjoner
4 økologiske bananer
4 ss revet kokos
200 g mørk sjokolade (gjerne 80 % kakaoinnhold)
Slik gjør du
1.
Skrell bananene og del dem i to. Tre hver banan på en ispinne, legg bananene på et brett og frys dem.
2.
Rist kokosen i en tørr stekepanne til kokosen er gyllen. Avkjøl. Smelt sjokoladen i mikroen eller i vannbad.
3.
Ta bananene ut av fryseren og dypp dem i sjokoladen. Dypp dem umiddelbart i kokosen før sjokoladen stivner.
Skrevet av: Berit Nordstrand