Bringebæriskrem

Nå som vi har friske bær av alle slag i sesong så kan du eksperimentere med dine egne smaker. Bruk denne bringebæriskremen som en grunnoppskrift.

Nå som vi har friske bær av alle slag i sesong så kan du eksperimentere med dine egne smaker. Bruk denne bringebæriskremen som en grunnoppskrift.

Ingredienser

300 g friske bringebær (1 liten kurv)

400 ml kokosmelk, light (1 boks)

0.5 dl lønnesirup

2 ts vaniljeekstrakt

10 bringebær og noen blader mynte/sitronmelisse til pynt

Slik gjør du

1.

Rør sammen alle ingrediensene i en bolle og slå røra over i en iskremmaskin.

2.

Kjør maskinen i 60 minutter.

3.

Ha iskrem og friske bringebær i et glass og server.

Iskremen kan også fryses, men jeg foretrekker heller å ta opp frosne bær og lage iskrem gjennom året etter hvert som jeg ønsker det. Konsistensen og smaken kan endre seg litt i fryseboksen.

Skrevet av: Berit Nordstrand

Tips

Ta med barna på tur og la dem plukke alle mulige bær i en liten bøtte, så dere kan lage ”skogsbæriskrem” sammen til kveldskos.

Prøv også:

Andre oppskrifter

BeritNordstrand_BERRE15688

Bli en del av Klubb Nordstrand!

hake ikon

Ukesmeny

hake ikon

Tilgang til premium oppskrifter

hake ikon

Tilgang til spennende fagartikler

hake ikon

Berit live

hake ikon

Dine favoritter

hake ikon

Rabatter på ulike produkter

Medlemstilbud: 99,-/mnd (Gyldig frem til 01.12. Ordinærpris 129,-)