Ekte fermentert tomatsild

Her har du en tomatsild som bidra med gode melkesyrebakterier og rikelig med næring. Jeg har laget den på min fermenterte ketchup og blandet inn tomatsild, god olje og løk. Enklere kan det ikke bli.

Her har du en tomatsild som bidra med gode melkesyrebakterier og rikelig med næring. Jeg har laget den på min fermenterte ketchup og blandet inn tomatsild, god olje og løk. Enklere kan det ikke bli.

Ingredienser

6 dl ekte fermentert ketchup

1 dl extra virgin olivenolje

2 gule løk

6 fileter kryddersild

Slik gjør du

1.

Lag ekte fermentert ketchup etter min oppskrift.

2.

Rens og skjær løken i skiver.

3.

Del sildefiletene i passe småbiter.

4.

Ha ketchup, olivenolje, løk og sild i en skål og bland godt.

5.

Fordel på norgesglass, sett kjølig og la smakene sette seg og løken mykne i noen dager før du spiser tomatsilden.

Her finner du oppskrift på min fermenterte ketchup.

Skrevet av: Berit Nordstrand

Andre oppskrifter