Fiskeboller i gul curry

Hvem har sagt at det kun trenger å være hvit saus til fiskebollene? Denne oppskriften setter litt etterlengtet farge på den gamle hverdagsklassikeren. Fiskeboller i gul curry ble laget i 1. episode i tv-serien “Bra godt” på TV2. Sender en stor takk til kokk Lars Erik Vesterdal som har hjulpet til med oppskriften på fiskeboller i gul curry.

Hvem har sagt at det kun trenger å være hvit saus til fiskebollene? Denne oppskriften setter litt etterlengtet farge på den gamle hverdagsklassikeren. Fiskeboller i gul curry ble laget i 1. episode i tv-serien “Bra godt” på TV2. Sender en stor takk til kokk Lars Erik Vesterdal som har hjulpet til med oppskriften på fiskeboller i gul curry.

Ingredienser

Fiskeboller i gul curry

1 pakke fiskeboller

1 dl av fiskeboller kraften

2 gulrøtter

ingefær etter smak

1 stangselleri

0.5 løk

2 fedd hvitløk

sitrongress

2 ts god gul (eller rød) currypaste eller mer etter smak

1 boks kokosmelk

melk/fløte til jevning

olje til steking

Tilbehør

1 agurk

1 neve frisk koriander

saft av økologisk sitron, og cest av skallet

chili etter smak

Slik gjør du

Fiskeboller i gul curry

1.

Kutt alle grønnsakene unntatt sitrongresset og fres de i litt nøytral olje, tilsett currypaste og sviss dette et par minutter.

2.

Tilsett kokosmelk, melk og gjerne litt fløte. Kok dette sammen til grønnsakene er møre, varm fiskebollene i sausen.

3.

Riv agurken på en mandolin, press ut væsken. Tilsett finkuttet koriander og chili. Smak til med litt sitronsaft.

Skrevet av: Berit Nordstrand

Tips

  • PS! Får du ikke tak i gul curry kan du gjerne bruke gul.

Prøv også disse nydelige hverdagsrettene: 

Andre oppskrifter

BeritNordstrand_BERRE15688

Bli en del av Klubb Nordstrand!

hake ikon

Ukesmeny

hake ikon

Tilgang til premium oppskrifter

hake ikon

Tilgang til spennende fagartikler

hake ikon

Berit live

hake ikon

Dine favoritter

hake ikon

Rabatter på ulike produkter

Medlemstilbud: 99,-/mnd (Gyldig frem til 01.12. Ordinærpris 129,-)