Grillet ananas

Fra episode 2 fra tv-serien “Bra godt 2” med Klaus Sonstad og Berit Nordstrand får du oppskriften på desserten grillet ananas som bare må prøves. Enkel, rask og supergod!

Fra episode 2 fra tv-serien “Bra godt 2” med Klaus Sonstad og Berit Nordstrand får du oppskriften på desserten grillet ananas som bare må prøves. Enkel, rask og supergod!

Ingredienser

1 ananas 

8 ss honning

0.5 ts vaniljepulver 

0.5 rød chili 

vaniljeis

Slik gjør du

1.

Skrell ananasen – du kan la toppen være på hvis du ønsker en flott dekorasjon. 

2.

Varm opp honningen litt. Bland vaniljepulver med honningen. Skyll chilien og del den i to. Plasser én del i glaseringen og la blandingen stå over lav varme i 15 minutter.  

3.

Klargjør grillen for indirekte varme – omtrent 150 °C. Det er en god idé å bruke den gjenværende varmen når du er ferdig med å steke hovedretten. 

4.

Sett inn stangen med ananasen i rotisserimotoren, slå den på og lukk grillen. La ananasen steke i 45 minutter. Deretter begynner du å pensle glaseringen på ananasen ved jevne mellomrom. 

5.

Grill i ytterligere 15 minutter. Ta ananasen av grillen og server med vaniljeis.

Skrevet av: Berit Nordstrand

Tips

Bli gjerne med i “Bra godt” sin egen Facebookgruppe.

Prøv også:

Andre oppskrifter

Bak portal_BUE7181_web

Bli en del av Klubb Nordstrand!

hake ikon

Ukesmeny og dine favoritter

hake ikon

Tilgang til premium oppskrifter og fagartikler

hake ikon

Miniforedrag hver måned

hake ikon

Rabatter på ulike produkter

Medlemstilbud: 99,-/mnd (Gyldig frem til 01.03 Ordinærpris 129,-)