Grillsaus/marinade med nektariner

Oppskrift i samarbeid med Wilfa. Fantastisk god og frisk grillsaus som også fint kan brukes til å marinere grillmaten i sommer. Her har du fullstendig kontroll på ingredienslisten, og får nydelige smaker fra friske nektariner, tomatpassata, rødløk, hvitløk og tomat.

grillsaus marinade med nektariner

Oppskrift i samarbeid med Wilfa. Fantastisk god og frisk grillsaus som også fint kan brukes til å marinere grillmaten i sommer. Her har du fullstendig kontroll på ingredienslisten, og får nydelige smaker fra friske nektariner, tomatpassata, rødløk, hvitløk og tomat.

Ingredienser

Du trenger:

1 stk rødløk

1 hel hvitløk

1 stk grønn chili (kan sløyfes)

0.5 ts paprikapulver

1 ts spisskummen

3 stk nektariner

250 ml passata (finmalte tomater, tomatsaus)

1 ss kokosblomstsukker

1 ss dijonsennepp

2 ss olivenolje

Slik gjør du

Slik gjør du:

1.

Del nektarinene i to, og fjern steinene.

2.

Tilsett alle ingrediensene i en foodprosessor og kjør til du har en jevn blanding.

3.

Nyt! Kan brukes som marinade, grillsaus og saus på bordet, og passer både til kjøtt, fugl, fisk, grønnsaker og halloumi!

Skrevet av: Berit Nordstrand

Tips

Jeg bruker Wilfa Essential Foodprosessor, fordi den er så enkel å håndtere. Jeg trenger ikke hakke ingrediensene på forhånd, da foodprosessorens kniver fint takler dette på egenhånd!

Ønsker du deg din egen? Du finner foodprosessoren HER. 

Lyst til å prøve ut denne marinaden i en rett?

Prøv mine kyllingspyd i airfryer!


 

Andre oppskrifter