Oppskrifter / Kyllingspyd i airfryer
Kyllingspyd i airfryer
Oppskrift i samarbeid med Wilfa. Disse grillspydene lager omtrent seg selv. Jeg bruker min grillsaus med nektariner som både marinade og topping, og griller de i airfryeren. Så godt, og så enkelt! Bruk de grønnsakene og det kjøttet du selv liker best!
Oppskrift i samarbeid med Wilfa. Disse grillspydene lager omtrent seg selv. Jeg bruker min grillsaus med nektariner som både marinade og topping, og griller de i airfryeren. Så godt, og så enkelt! Bruk de grønnsakene og det kjøttet du selv liker best!
Ingredienser
Du trenger:
1 batch grillsaus med nektarin, se under "slik gjør du"
2 stk kyllingfileter
0.5 grønn paprika
0.5 rød paprika
0.5 gul paprika
1 squash
Slik gjør du
Slik gjør du:
1.
Legg grillspydene i vann i minst 1 time før du skal lage maten for å unngå at de blir for tørre og tar fyr.
2.
Lag grillsausen i henhold til oppskriften. Du finner lenke til denne under fremgangsmåten.
3.
Kutt paprika og squash i passe store biter.
4.
Kutt kylling i biter som tilsvarer størrelsen på grønnsaksbitene.
5.
Tre kylling og grønnsaker på grillspydene.
6.
Legg grillspydene på et fat med kant, og hell grillsausen over. La marinere i minst 30 minutter.
7.
Legg grillspydene i airfryeren og kjør på kyllingprogrammet, eller 180 grader i ca 15 minutter.
8.
Hell resterende grillsaus over, og topp gjerne med koriander. Nyt!
Tips
Jeg bruker Wilfa Dualfry 6L. Den er kjempekjekk! Ikke bare har den varmeelement både over og under slik at maten stekes jevnt, men den har i tillegg et vindu og eget lys slik at man kan se inn i airfryeren mens maten tilberedes uten å slippe ut varme! Du finner den HER
Lyst på flere enkle oppskrifter du lager med airfryer ?
Parmesanstekte poteter i airfryer
Sennepsglasert laks i airfryer