Oppskrifter / Kakao med kokosmelk
Kakao med kokosmelk
Deilig kakao laget på kokosmelk fra boken min Autofagi14. Denne kan nytes av deg som følger Autofagi 14 og Omstart30.
![kakao med kokosmelk](https://beritnordstrand.no/hubfs/MicrosoftTeams-image.png)
Deilig kakao laget på kokosmelk fra boken min Autofagi14. Denne kan nytes av deg som følger Autofagi 14 og Omstart30.
Ingredienser
Ingredienser
2 dl kokosmelk
2 dl usøtet havre-og mandelmelk (cøliaki: bruk mandelmelk)
2 ss usøtet kakaopulver
2 ss honning
0.25 ts vaniljeekstrakt (valgfritt)
1 klype salt
Slik gjør du
1.
Varm opp kokosmelk og havre-og mandelmelk i en kjele over middels varme til den begynner å ryke. Ikke la den koke.
2.
Tilsett kakaopulver, honning etter smak, vaniljeekstrakt (om ønskelig) og en klype salt i den oppvarmede melken.
3.
Rør godt og pass på at kakaopulveret ikke klumper seg.
4.
Hell den varme melken i to kopper.
Skrevet av: Berit Nordstrand
Tips
-
For ekstra næring kan du bruke råkako i denne oppskriften, men da er det vitkig at den ikke varmes til mer enn 39 grader.
- Du finner flere Autofagi-vennlige oppskrifter i boken min, Autofagi14.