Kakao med kokosmelk

Deilig kakao laget på kokosmelk fra boken min Autofagi14. Denne kan nytes av deg som følger Autofagi 14 og Omstart30.

kakao med kokosmelk

Deilig kakao laget på kokosmelk fra boken min Autofagi14. Denne kan nytes av deg som følger Autofagi 14 og Omstart30.

Ingredienser

Ingredienser

2 dl kokosmelk

2 dl usøtet havre-og mandelmelk (cøliaki: bruk mandelmelk)

2 ss usøtet kakaopulver

2 ss honning

0.25 ts vaniljeekstrakt (valgfritt)

1 klype salt

Slik gjør du

1.

Varm opp kokosmelk og havre-og mandelmelk i en kjele over middels varme til den begynner å ryke. Ikke la den koke.

2.

Tilsett kakaopulver, honning etter smak, vaniljeekstrakt (om ønskelig) og en klype salt i den oppvarmede melken.

3.

Rør godt og pass på at kakaopulveret ikke klumper seg.

4.

Hell den varme melken i to kopper.

Skrevet av: Berit Nordstrand

Tips

  • For ekstra næring kan du bruke råkako i denne oppskriften, men da er det vitkig at den ikke varmes til mer enn 39 grader. 

  • Du finner flere Autofagi-vennlige oppskrifter i boken min, Autofagi14. 

 

Andre oppskrifter