Kyllingwrap i lunsjboksen

Vi nordmenn får i oss for altfor lite grønnsaker og for mye brødmat. Varier brødskiva i lunsjboksen med en smaksrik kyllingwrap eller vegetarwrap med hjemmelaget hummus eller aioli eller majones. Det er populært for liten og stor. Bruk de smakene du liker. Jeg kombinerte Matheas favorittsmaker i hennes lunsjwrap og resultatet ble utrolig godt.

Vi nordmenn får i oss for altfor lite grønnsaker og for mye brødmat. Varier brødskiva i lunsjboksen med en smaksrik kyllingwrap eller vegetarwrap med hjemmelaget hummus eller aioli eller majones. Det er populært for liten og stor. Bruk de smakene du liker. Jeg kombinerte Matheas favorittsmaker i hennes lunsjwrap og resultatet ble utrolig godt.

Ingredienser

Kyllingwrap i lunsjboksen

0.5 kyllingbryst, stekt og skjært i strimler

timian, havsalt og pepper

0.5 ss flytende Rapskokos/smør til steking

2 speltlomper

2 ss hummus/aioli/majones

0.25 rødløk, i skive

0.25 rød paprika, i strimler

20 g parmesan, i biter

2 håndfull ruccolasalat

frisk koriander

Slik gjør du

Kyllingwrap i lunsjboksen

1.

Stek kyllingbrystet på middels temperatur og krydre med ½ ts timian, litt havsalt og kvernet sort pepper.

2.

Skjær kyllingen i strimler.

3.

Legg fire speltlomper utover.

4.

Smør hummus/aioli/majones utover lefsene.

5.

Vask ruccolasalaten.

6.

Rens løken, del den i to og skjær den ene halvdelen i tynne skiver.

7.

Skjær parmesan i skiver/biter.

8.

Ha så salat, løk, parmesan og kylling i speltlompene, rull dem sammen og pakk dem inn i bakepapir med hyssing omkring.

Likte du dette innlegget? Husk at du enkelt kan melde deg på mitt gratis nyhetsbrev uten forpliktelser og motta ukentlige oversikt over kommende events, enkle mattips, oppskrifter og mye mer.

 Dette innlegget inneholder reklame for egne produkter.

Skrevet av: Berit Nordstrand

Tips

Andre oppskrifter