Oppskrifter / Pannekaker uten melk og gluten
Pannekaker uten melk og gluten
Har du lyst til å overraske med pannekaker til frokost? Eller kanskje en smartere variant til middag sammen med ertesuppe, litt bacon eller rørte blåbær? Ja, se da må du prøve denne. Min egen pannekakefavoritt. Server med sesongens frukt og bær i små skåler og så kan liten og stor komponere sin egen pannekakerett.
Har du lyst til å overraske med pannekaker til frokost? Eller kanskje en smartere variant til middag sammen med ertesuppe, litt bacon eller rørte blåbær? Ja, se da må du prøve denne. Min egen pannekakefavoritt. Server med sesongens frukt og bær i små skåler og så kan liten og stor komponere sin egen pannekakerett.
Ingredienser
Pannekaker uten melk og gluten
0.5 dl kokosmelk
0.1 dl vann
0.063 ts kardemomme
0.75 egg
1 dl havregryn
0.125 ts salt
Smøremyk Rakskokos til stekingTilbehør: banan, bær, lønnesirup/honning, gresk yoghurt for de som tåler melk
Slik gjør du
Pannekaker uten melk og gluten
1.
Ha alle ingrediensene i en blender og kjør til pannekakerøren er jevn.
2.
La røren svelle i 10 minutter.
3.
Stek så pannekakene i litt Smøremyk Rapskokos.
Skrevet av: Berit Nordstrand
Er du like glad i pannekaker som meg? Da burde du også prøve disse favorittene: