Pannekaker uten melk og gluten

Har du lyst til å overraske med pannekaker til frokost? Eller kanskje en smartere variant til middag sammen med ertesuppe, litt bacon eller rørte blåbær? Ja, se da må du prøve denne. Min egen pannekakefavoritt. Server med sesongens frukt og bær i små skåler og så kan liten og stor komponere sin egen pannekakerett.

Har du lyst til å overraske med pannekaker til frokost? Eller kanskje en smartere variant til middag sammen med ertesuppe, litt bacon eller rørte blåbær? Ja, se da må du prøve denne. Min egen pannekakefavoritt. Server med sesongens frukt og bær i små skåler og så kan liten og stor komponere sin egen pannekakerett.

Ingredienser

Pannekaker uten melk og gluten

0.5 dl kokosmelk

0.1 dl vann

0.063 ts kardemomme

0.75 egg

1 dl havregryn

0.125 ts salt

Smøremyk Rakskokos til stekingTilbehør: banan, bær, lønnesirup/honning, gresk yoghurt for de som tåler melk

Slik gjør du

Pannekaker uten melk og gluten

1.

Ha alle ingrediensene i en blender og kjør til pannekakerøren er jevn.

2.

La røren svelle i 10 minutter.

3.

Stek så pannekakene i litt Smøremyk Rapskokos.

Skrevet av: Berit Nordstrand

Er du like glad i pannekaker som meg? Da burde du også prøve disse favorittene:

Andre oppskrifter