Oppskrifter / Mango-is med sjokoladetrekk
Mango-is med sjokoladetrekk
Har du lyst til å la barna kose seg med en is på pinne som ikke bare smaker godt, men som også bidrar med nyttige byggeklosser til kroppen? Ja da må du prøve denne mango-isen. Smelt litt sjokolade i vannbad og imponer med perfekt sjokoladetrekk.
Har du lyst til å la barna kose seg med en is på pinne som ikke bare smaker godt, men som også bidrar med nyttige byggeklosser til kroppen? Ja da må du prøve denne mango-isen. Smelt litt sjokolade i vannbad og imponer med perfekt sjokoladetrekk.
Ingredienser
Mango-is med sjokoladetrekk
2 dl eplejuice
150 g mango (1 middels stor)
50 g kaldslynget honning
150 ml mandelmelk/melk
0.5 sitron, saften av
2 mørk sjokolade søtet med kokosblomstsukker (vegan)
Slik gjør du
Mango-is med sjokoladetrekk
1.
Ha alle ingrediensene i en blender og kjør til en jevn masse.
2.
Kjør massen i iskremmaskin.
3.
Fyll iskremen i former og frys over natten.
4.
Smelt sjokoladen i vannbad.
5.
Ha den smeltede sjokoladen over i et glass.
6.
Ta en ispinne opp fra fryseren, dypp i glasset, og sett ispinnen tilbake i fryseren eller nyt den så snart sjokoladetrekket har stivnet.
Dette innlegget inneholder reklame for egne produkter.
Skrevet av: Berit Nordstrand
Tips
Er du glad i is? Da burde du prøve disse oppskriftene:
*BN øko sjokolade finnes som melkefri melkesjokolade og som melkesjokolade med kumelk om du vil. Den finnes som ren 80% kakao, eller 80% med bringebær og blåbær eller med mandel og havsalt. De er alle søtet med lavglykemisk kokosblomstsukker.