Oppskrifter / Salat med grillet hjertesalat og honningmelon
Salat med grillet hjertesalat og honningmelon
Honningmelonens nydelige sødme passer perfekt til grillet hjertesalat og min populære fetakrem med hvitløk. Topp med ristede pistasjnøtter, granateplefrø og mynteblader og du har den perfekte forretten. Varier med grillet spisskål, nykål eller pak choy om du vil. Nydelig alene eller som tilbehør til både kjøtt og fisk.
Honningmelonens nydelige sødme passer perfekt til grillet hjertesalat og min populære fetakrem med hvitløk. Topp med ristede pistasjnøtter, granateplefrø og mynteblader og du har den perfekte forretten. Varier med grillet spisskål, nykål eller pak choy om du vil. Nydelig alene eller som tilbehør til både kjøtt og fisk.
Ingredienser
Dette trenger du til 2 personer
1 hode hjertesalat
0.5 liten honningmelon, i terninger
Fetakrem
100 g fetaost
2 ss kokosyoghurt naturel
2 ss extra virgine olivenolje
1 fedd hvitløk
havsalt og pepper etter smak
Topping
pistasjnøtter fra earth control
granateplefrø (eller tørkede tranebær)
mynteblader
Slik gjør du
1.
Forvarm grillen
2.
Bland ingrediensene til fetakremen og kjør til en jevn fetakrem med stavmikser
3.
Del hjertesalathodet i to på langs. Ha litt olivenolje i hendene og gni salaten inn med olje. Krydre lett med salt og pepper.
4.
Grill hjertesalaten et par minutter på hver side til den får tydelige grillstriper.
5.
Skjær honningmelonen i terninger og dander hjertesalat, melon, fetakrem, granateplefrø, pistasjnøtter og mynteblader i porsjonsskåler. Bon appetit!
Skrevet av: Berit Nordstrand
Tips
-
Få tilgang til nye eksklusive oppskrifter HVER uke på Klubb Nordstrand her :)
-
Visste du at det er åpen og rullerende påmelding på Omstart-30 nettkurset mitt? Spis deg slank, energisk og frisk til sommeren HER!