Sorbet med appelsin, ingefær og chili 

Smart og god sorbet med appelsin, ingefær og chili lager du enkelt selv. Denne oppskriften er fra tv-serien “Bra godt” på TV2 og kan anbefales på det varmeste.

Smart og god sorbet med appelsin, ingefær og chili lager du enkelt selv. Denne oppskriften er fra tv-serien “Bra godt” på TV2 og kan anbefales på det varmeste.

Ingredienser

Appelsinsorbet

4 dl saft fra appelsiner  (ca. 4 stk)

2 ts revet  ingefær

0.5 stk finhakket  rød chili

1 stk eggehvite

Slik gjør du

Appelsinsorbet

1.

Vask appelsinene. Del dem i to og press ut saften.

2.

Ha appelsinsaft, ingefær og chili i en vid form. Sett formen i fryseren.

3.

Rør i saften med en gaffel hver halvtime et par ganger under innfrysing.

4.

Stivpisk eggehviten.

5.

Kjør den fryste saften og eggehviten i en blender til den har sorbet-konsistens.

6.

Server sorbeten med en gang eller ha massen i formen og sett den tilbake i fryseren. Oppbevar den i fryseren en halv time før servering slik at sorbeten får tint seg litt.

7.

Pynt med finrevet appelsinskall.

Skrevet av: Berit Nordstrand

Andre oppskrifter

BeritNordstrand_BERRE15688

Bli en del av Klubb Nordstrand!

hake ikon

Ukesmeny

hake ikon

Tilgang til premium oppskrifter

hake ikon

Tilgang til spennende fagartikler

hake ikon

Berit live

hake ikon

Dine favoritter

hake ikon

Rabatter på ulike produkter

Medlemstilbud: 99,-/mnd (Gyldig frem til 01.12. Ordinærpris 129,-)