Spekeskinkerull med nøtteviniagrette

Et friskt og saftig mellommåltid

Et friskt og saftig mellommåltid

Ingredienser (ca. 3 porsjoner)

Spekeskinke

8 skiver spekeskinke

Nøttevinaigrette

50 g hasselnøtter

1 ss honning

1 ss eplesidereddik

3 ss olivenolje

1 ss gressløk, finhakket

Fyll

1 stk pose blandet salat, 65 g

Slik gjør du

Nøttevinaigrette

1.

Rist nøttene i tørr panne eller i stekeovn ved 200 °C.

2.

Grovhakk nøttene.

3.

Bland honning, eddik og olje og vend inn hakkede nøtter. Vend i hakket gressløk. Vend vinaigretten inn i salaten.

4.

Bre spekeskivene utover et fat. Fordel salaten oppå og rull sammen.

5.

Nyt!

Selv for de saltbevisste er det nyttig å vite at 75 prosent av alt saltet vi inntar, kommer fra ferdigmat. Inngår ferdige produkter i rettene dine, gjelder det å balansere saltmengden ved å smake til og ikke tilsette mer salt før helt til slutt. Velg mineralrike salter som uraffinert havsalt og bergsalt framfor koksalt (NaCl).

Skrevet av: Berit Nordstrand

Andre oppskrifter

Bak portal_BUE7181_web

Bli en del av Klubb Nordstrand!

hake ikon

Ukesmeny og dine favoritter

hake ikon

Tilgang til premium oppskrifter og fagartikler

hake ikon

Miniforedrag hver måned

hake ikon

Rabatter på ulike produkter

Pris: 129,-/mnd