I denne oppskriften har jeg rett og slett erstattet vodka og sitronsaft med eplesidereddik, og resultatet er en knallgod alkoholfri Bloody Mary.
Den fermenterte ketchupen kan være ganske syrlig, så vurder å dropp eplesidereddiken og smak til med den helt til slutt for å være sikker på at drinken ikke blir for syrlig. Oppskriften er til ett glass.
“Mocktail”, altså alkoholfrie drinker, er i vinden som aldri før. Bloody Mary er en fantastisk cocktail på smak, og når vi fjerner alkoholen blir dette en drink man kan nyte i de fleste sammenhenger.
Prøv også:
Ingredienser
Alkoholfri Bloody Mary
- 1.5 dl tomatjuice
- 1 ts tabasco
- 1 ts Worcestershire saus
- Litt malt sort pepper
- 1 stangselleri
- 2 ts fermentert ketchup
- smak til med rå eplecidereddik (eks.2 cl)
- 6 isbiter
Slik gjør du
Alkoholfri Bloody Mary
- Bland alle ingredienser godt og nyt!