Alkoholfri Bloody Mary  

En nydelig "mocktail" som passer til de fleste anledninger

I denne oppskriften har jeg rett og slett erstattet vodka og sitronsaft med eplesidereddik, og resultatet er en knallgod alkoholfri Bloody Mary.

Den fermenterte ketchupen kan være ganske syrlig, så vurder å dropp eplesidereddiken og smak til med den helt til slutt for å være sikker på at drinken ikke blir for syrlig. Oppskriften er til ett glass.

“Mocktail”, altså alkoholfrie drinker, er i vinden som aldri før. Bloody Mary er en fantastisk cocktail på smak, og når vi fjerner alkoholen blir dette en drink man kan nyte i de fleste sammenhenger.

Prøv også:

Ingredienser

Alkoholfri Bloody Mary

  • 1.5 dl tomatjuice
  • 1 ts tabasco
  • 1 ts Worcestershire saus 
  • Litt malt sort pepper 
  • 1 stangselleri 
  • 2 ts fermentert ketchup  
  • smak til med rå eplecidereddik (eks.2 cl) 
  • 6 isbiter 

Slik gjør du

Alkoholfri Bloody Mary

  1. Bland alle ingredienser godt og nyt!