Featured Image

Når Omstart30 fungerer så bra at det blir en livsstil

Omstart 30 er uten tvil mitt bestselgende kurs. Kurset er basert på Omstart 30-metoden, som fokuserer på anti-inflammatorisk mat, og ikke på kaloritelling og sulting.

Metoden eliminerer sukker, kumelk, gluten og belgfrukter, som alle er råvarer kjent for å kunne svekke tarmbakteriefloraen, «irritere» tarmslimhinnen og gjøre den lekk. Lekk tarm er koplet til inflammasjon og en hel rekke helseplager. Gjennom 30 dager lager man mat av rene råvarer, som fargerike grønnsaker, ren fisk og kjøtt fra beitedyr.

Bøkene Omstart30, Ren Nytelse og Berits mat-og livsstilsjournal har et rikt utvalg oppskrifter på nydelige matretter. Her er det null fokus på kaloritelling og sultefôring, og fult fokus på mat som er bra for kroppen.

Gjennom årene har Omstart 30 hjulpet tusener til bedre livskvalitet og helse, og jeg blir så glad hver eneste gang jeg får lese om de gode erfaringene mine følgere har etter å ha gjennomført kurset. Kursdeltakere gir også tilbakemeldinger om krympende midjemål og vektnedgang. Det er både fordi inflammasjon dempes og kroppen kvitter seg med væskeansamlinger, og fordi forbrenningen og energinivået faktisk øker. Det kjennes utrolig behagelig når klærne sitter litt løsere, energifølelsen øker, man sover bedre og kjenner seg gladere og mer fokusert.

Også er det jo ikke minst veldig gøy når mine kursdeltakere deler sin begeistring for metoden med andre!

Denne uken fikk jeg tilsendt en flott artikkel fra Klikk.no, Sommerprat med forfatter Hanne Kristin Rohde. I artikkelen får man et innblikk i flotte Hannes sommerminner. Og blant sommerplaner, sommerminner og hytteidyll finner man følgende sitat:

 

Jeg praktiserer stort sett samme meny hele året, som baserer seg på at mat er medisin. Jeg har fulgt Omstart 30 til Berit Nordstrand i over to år, og har ingen planer om å slutte. I sommervarmen blir det mye salater med frisk frukt og nøtter, og masse fisk!      - Hanne Kristin Rohde til Klikk.no

 

Jeg er rørt over den positive forandringsreisen Omstart 30 skapte for Hanne Kristin! Jeg blir også veldig glad for at hun velger å dele sin historie til inspirasjon for andre. Det er så utrolig mange flere som fortjener å få kjenne effekten av en slik nytelsesreise til et mer energisk, gladere og friskere liv. Du kan lese hele artikkelen på Klikk.no her.

 

 

Omstart 30 er et 30-dagers nettkurs/opplegg der man kun spiser Omstart30-vennlig mat for å styrke tarmen. I kurset får man et bredt utvalg av Omstart-vennlige oppskrifter, forslag til ukemenyer, samt nyttige tips og triks. Og det skal ikke stå på kosen, derfor finner du også oppskrifter på nydelige desserter, iskrem, råkuler og sjokoladekonfekt man kan spise under Omstart 30-perioden. Nydelig spekemat uten nitritt, modne oster, oliven og god rødvin er heller ikke å forakte, og det er supermat når man ønsker å dempe inflammasjon for bedre livskvalitet! Målet mitt har hele tiden vært at man skal kose seg MER, og ikke mindre når man følger mine kurs.

Derfor er det fantastisk å se at så mange fornøyde kursdeltakere fortsetter å praktisere Omstart 30-metoden i flere år etter å ha fullført kurset, på grunn av de positive resultatene de opplever og den merkbare forskjellen det har gjort for kroppen deres.

Jeg heier på dere som tar gode valg for både kropp og sinn! Og jeg blir kjempeglad når kursdeltakere, slik som Hanne Kristin deler sine erfaringer, slik at mange flere kan få kunnskap, inspirasjon og motivasjon til å prøve. Å investere 30 dager i en matreise som kan ha positive virkninger resten av et langt liv.

 

Kort om Omstart 30:

Omstart30 er en 30-dagers metode som bidrar til å reparere lekk tarm og dempe inflammasjon og helseplager. Den populære metoden virker ved å eliminere råvarer som kan svekke tarmbakteriefloraen og tarmslimhinnen, samtidig som man beriker kostholdet med råvarer som reparerer og styrker den.

Har du også lyst til å prøve kurset Omstart 30 som tusener av fornøyde kursdeltakere har prøvd før deg?