Featured Image

Slik bør du forberede deg på «Ny Start med Berit Nordstrand»

Slik bør du forberede deg på «Ny Start med Berit Nordstrand»

Det er nå det gjelder! Her er seks gode tips som hjelper deg å oppnå en varig livsstilsendring med Berit Nordstrand på laget.

De neste 12 ukene vil kreve både motivasjon og innsats, men belønningen er en sunnere kropp, mer energi og mindre magefett. Er du klar for å sette i gang?

Enten du er supermotivert og gleder deg til å møte en sunnere utgave av deg selv om 12 uker, eller du litt motvillig har blitt dratt med av noen i familien eller venner, vet vi at en god plan, litt ekstra forberedelser og premiering av deg selv underveis, øker sjansen for å lykkes.

Derfor har vi laget en liste med våre seks beste tips som hjelper deg på vei til å nå målet!

#1: Lag en belønningsplan

Det kommer til å bli krevende dager der du trenger litt ekstra motivasjon, men også dager du kan feire hva du har oppnådd. Vårt første tips er derfor å lage personlig belønningsplan.

Sett opp en liste med små og store belønninger som du fortjener når du passerer et ukemål eller andre mål som er viktige for deg.

Bare du vet hvilke premier som kan motivere deg, men belønningene kan for eksempel være et kino-besøk, en ekstra hyggelig middag, et nytt klesplagg eller en hyttetur? Vær kreativ!

Har du ennå ikke meldt deg på kurset Ny Start med Berit Nordstrand? Klikk her!

#2: Rydd i skapene dine

Det er ikke lett å skape nye, sunne vaner hvis de usunne fristelsene er rundt deg hele tiden. Før du setter i gang med kurset anbefaler vi at du tømmer hyller og skap for usunn snacks, kjeks og godterier.

Men du skal slippe å lide. Metoden til Berit gjør at du kan unne deg en godbit hver eneste kveld.

Denne kveldskosen kan bestå av Berits kaker, kjeks, fruktsalater eller smoothier med fornuftige mengder av naturlig søtning som honning, dadler kokosblomstsukker og agavesirup.

Eller du kan unne deg et par biter av mørk sjokolade søtet med kokosblomstsukker eller annen lavglykemisk og naturlig søtning.

Dette blir rett og slett en nytelsesreise!

#3: Mål midjen din

Berits metode har heldigvis verken fokus på kalorier eller vekt. Det Berit ønsker at vi skal bli kvitt er det farlige magefettet.

Før du starter bør du derfor måle midjen din. I løpet av kurset kommer vi også til å minne deg på å gjøre denne målingen igjen, slik at du kan se hvor bra Berits opplegg fungerer akkurat for deg.

#4: Allier deg med en nær venn

Nye prosjekter og utfordringer er mye lettere å gjennomføre om du har noen som støtter deg og hjelper deg underveis. Det gjelder også for dette kurset.

Enten det er en venn, ektefellen, søsteren din eller noen andre, sørg for at du har noen du kan ta kontakt med hvis ting blir vanskelig.

Avtal gjerne også at du skal sende et bilde eller en melding hver gang du oppnår noe du er fornøyd med. Det hjelper på motivasjonen!

#5: Skriv dagbok

Skaff deg en bok, eller opprett et dokument på mobilen eller datamaskinen din og skriv ned:

  • Hvilke forventninger har du?
  • Hva gleder du deg til?
  • Hva tror du blir vanskelig? 

Skriv ned både utfordringene du møter på, men også de tingene som gjør deg glad. Og skriver du litt om hvordan du håndterte utfordringene også, kan du lære litt til neste gang du møter på samme problem.

#6: Lær deg “søtsug-teknikken”

Å slutte med det raffinerte sukkeret, vil sannsynligvis være vanskelig for mange. Men heldigvis finnes det hjelp!

Berit kaller dette for fokusskifte – en metode som skal hjelpe deg når du er i en sånn situasjon hvor godteriet bare roper etter deg …

Lær deg derfor denne teknikken: 

Neste gang søtsuget melder seg skal du gå ut på trappen, senke skuldrene, lukke øynene, trekke pusten godt inn gjennom nesa og puste dobbelt så lenge ut gjennom munnen.

Repeter dette 2-3 ganger. Øvelsen demper stress i kroppen.

Nå skal du sanse – det vil si se, lytte eller lukte og fange opp et positivt sanseinntrykk som du kan ta med deg inn.

OG VIPS! En uggen følelse som kan føre til at du glipper er nå erstattet av en glad følelse som skapes idet kroppen nyter et sanseinntrykk.

Følger du disse gode tipsene er du godt rustet til å lykkes på din vei til å bli friskere, få mer energi og mindre magefett!

Lykke til med «Ny Start med Berit Nordstrand».

Vi heier på deg!