Featured Image

Tarmbakteriene dine holder deg frisk hvis du holder tarmbakteriene dine friske – men hvordan gjør du egentlig det?

Tro det eller ei, men vi spiser oss faktisk til inflammasjon, plager, sykdom og lav energi – uten å være klar over det. De siste 50 årene har kostholdet vårt forandret seg radikalt, fra grovt og rent til fint og prosessert. Resultatet kjenner vi: global fedmeepidemi, utallige livsstilssykdommer og en flom av lite bærekraftige quick-fix.

Og det er synd. For veldig mye kunne vært løst med et mer antiinflammatorisk kosthold.

Spill på lag med tarmbakteriene

Det er ikke så komplisert som mange vil ha det til. Med noen enkle matgrep og et mer antiinflammatorisk kosthold, kan du få store helsegevinster. Mat som beriker mangfoldet av de gode tarmbakteriene, styrker tarmfloraen og tarmhelsen din. Resultatet kjenner du raskt på kroppen. Kostholdet gir deg mer energi og overskudd, bedre opptak av næring, redusert opptak av kalorier, demper betennelser, styrker og stabiliserer immunforsvaret, letter sinnsstemningen og bedrer nattesøvnen.

Tegn på inflammasjon

Visste du at omlag 20 % av befolkningen i den vestlige verden har IBS? Mer enn en million nordmenn sliter altså med alle de plagene som følger med en irritabel tarm. Alt for mange sliter med plager som matoverfølsomhet, luftplager, diffuse smerter og lite energi. Eller migrene, astma, allergi og eksem. Alt dette KAN være tegn på inflammasjon, og det samme gjelder tilstander som diabetes type 2, høyt blodtrykk og autoimmune sykdommer.

Seks trinn til en sunn tarm, friskere kropp og et klart hode

Tarmens Medisin er min seks-trinns metode til en sunnere tarmflora. Metoden får du i bokform og i foredraget med samme navn. Her får du en enkel og inspirerende steg-for steg oppskrift på hvordan du komme i gang. Nå lanserer jeg det populære foredraget i digitalt format, sånn at alle kan få en motiverende kickstart på metoden og alle mine tips og råd om hvordan du kommer i gang.

 

Tarmens Medisin som digitalt foredrag – 28. september kl. 18.00!

Foredraget er en super introduksjon til metoden for deg som vil gjøre en innsats for en tarm, kroppen og hode, og forebygge en rekke lidelser og livsstilsykdommer. Kjenner du metoden min fra før, kan det også være en fin og inspirerende oppfriskning med påfyll av ny, oppdatert kunnskap.

 

Hva sier du? Frister det å lære mer om hvordan du kan spille tarmbakteriene dine gode? Da kan du lese mer om det digitale foredraget her og registrere deg for å få din billett.

 

 

komprimert_DSC02994-Forbedret-NR-1